Пугачова розповіла, що її онук хворий, а Байсаров бив Орбакайте

18 вересня 2009, 16:19
Примадонна російської естради Алла Пугачова заявила, що чеченський бізнесмен Руслан Байсаров бив її доньку Крістіну Орбакайте .

Окрім цього артистка зізналася, що її онук Дені хворий і йому небідно їхати на лікування до Америки.

Всі ці сенсаційні заяви Пугачова зробила під час запису російського телевізійного шоу "Пусть говорят", який вийде в ефір у п'ятницю, повідомляє "Life.ru".

Артистка заявила на камеру, що спочатку добре ставилася до зятя і навіть знайомила його з впливовими людьми. Однак згодом Байсаров почав погано ставитись до Крістіни.

"Мені потрібен був гідний зять, а він побив мою доньку", - заявила Примадонна.


"Руслан побив мене у гримерці казино "Кристал, коли в мене була презентація мого диску "Май". Він просто на очах у всіх виволік мене за шкірку з залу і у гримерці став бити. Я літала, немов соломинка, і стікала по стінах. А потім, коли ми приїхали додому, я довго плакала у ванній, а він стояв за дверима і говорив, що я ще до нього приповзу", - поділилася Орбакайте.

Пугачова розповіла всю правду про Байсарова

Нагадаємо, наразі донька Пугачової та її екс-коханий Руслан Байсаров не можуть домовитись з ким має жити їхній син Дені.

Крістіна вважає, що дитина має жити з матір'ю й бачити батька коли захоче. А Байсаров наполягає, щоб син жив з ним.

Головним аргументом бізнесмене є те, що Орбакайте хотіла вивести хлопця в Америку. Таким чином батько не міг би спілкуватися з сином, оскільки йому відмовлено в американській візі.

Та Пугачова пояснила, що поїздка Дені в США - необхідна. Виявляється онук артистки хворий і йому потрібно пройти трьохмісячне лікування в Америці.

"Я підтверджую, що його лікували в Москві і результати були не дуже хороші", - сказав дитячий лікар Леонід Рогаль, який також був присутнім на шоу.

За його словами, хлопчика вже лікували в Маямі і тепер потрібно закріпити це лікування.

Окрім Пугачової та Орбакайте у програмі також взяли участь, нинішній чоловік Крістіни, американський бізнесмен російського походження Михайло Зємцов, дитячий лікар Леонід Рошаль, модельєр Валентин Юдашкін і артист Міколас Орбакас - батько Крістіни.

Нагадаємо, наразі Грозненський суд виніс рішення за яким Дені Байсаров має жити з батьком.

Однак Орбакайте не згодна з цим і планує його оскаржити. Наступне слухання призначене на 7 жовтня.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів