Седокова заручилася з вигаданим чоловіком

19 лютого 2010, 10:39
Колишня учасниця тріо "ВІА Гра" Аня Седокова вдруге збирається заміж. Наразі на безіменному пальці артистки вже красується нова каблучка, яку їй подарував її нинішній бойфренд бізнесмен Максим.

"Так, ми заручені. Правда, коли буде весілля, ми поки не вирішили", - зізналася Аня "Комсомольській правді в Україні".

До речі, свого теперішнього коханого Максима Седокова вигадала. Мовляв, ще до зустрічі з бізнесменом співачка знала якого принца зустріне.

"Я сіла якось напередодні Нового року і вигадала чоловіка, який має бути у моєму житті: написала на папірці, яким має бути мій принц. Зріст, вагу, колір волосся! Навіть загадала, що він має закінчити школу із золотою медаллю! І рівно за місяць я його бачу у фітнес-клубі", - хвалиться Аня.

За словами екс-"Віа-гри", її наречений зміг змиритися з тим, що час від часу вона роздягається для зйомок у глянцевих журналах.


Аня привезла з Америки свого нареченого Максима

"Нещодавно у Лос-Анджелесі, де ми відпочивали, у мене була зйомка. Я дуже боялася, коли вийшла у трусах і ліфчику, було незручно. Я розумію, це моя професія. А він? Дивлюся на його вираз обличчя, і не те що йому незручно... Але він сприйняв це!", - розповіла співачка.

Сам Максим зізнається, що починаючи стосунки з Седоковою не звертав особливої уваги на те, що та співачка.

"У нас так все швидко розвивалося, що я не встиг про це подумати. Я закохався у людину, а не у професію. Стюардеси ж також щодня відлітають, але вони з кимось живуть", - зауважив наречений Ані.

Наостанок Седокова розповіла, що вони з Максимом планують про спільних дітей.

"Обов'язково! Макс дуже добре прийняв мою доньку Аліну, і вона його. І дуже хочемо ще дітей", - зізналася співачка.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів