Україні дали номер для півфіналу "Євробачення-2010"?

24 березня 2010, 09:04

Нарешті став відомий порядковий номер, під яким співачка Олена Кучер Alyosha може предстаити Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010".

За результатами жеребкування, конкурсант від України виступить в Осло 27-го травня у другому півфіналі під номером 8. Так значиться на офіційному сайті пісенного конкурсу.

Про те, що співачка Alyosha виступить під номером 8 повідомила голова Міжнародної делегації Національної телерадіокомпанії Вікторія Романова, пише прес-служба Першого національного.

Нагадаємо, ювілейний 55-ий пісенний конкурс "Євробачення" цьогоріч пройде у норвезькому Осло 25, 27 і 29 травня.


Альоша заспіває в Осло 27-го травня у другому півфіналі під №8

Як раніше писав ТаблоID, рішенням НТКУ Україну на "Євробаченні-2010" мав представляти співак Василь Лазарович.

Однак після приходу нової влади та нового керівництва НТКУ, було вирішено провести відкритий Національний відбір. В результаті було вирішено делегувати в Осло співачку Олену Кучер Alyoshа з піснею "To be free".

Однак вже наступного дня після Нацвідбору Альошу звинуватили у плагіаті та порушенні правил для конкурсних пісень, а згодом співачці було запропоновано змінити пісню для "Євробачення-2010".

А через те, що НТКУ не змогла вчасно надати необхідні матеріали щодо конкурсантки від України у Європейську мовну спілку (EBU), на НТКУ наклали штраф.

Фото з офіційного сайту Альоші

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів