Коханка Мела Гібсона везе його дочку у Москву

29 березня 2010, 11:01

Громадянська дружина голлівудського актора Мела Гібсона Оксана Григор'єва у квітні навідається до Москви.

Привезе вона з собою і їхню спільну доньку, 5-місячну Люсію-Анну. У планах Оксани не лише погостювати у мами, але й дати у Москві благодійний концерт спільно з благодійним фондом акторки Чулпан Хаматової, пише "Комсомольская правда".

Оксана і Мел вже встигли народити дочку

П‘ять місяців тому Григор‘єва народила голлівудському ловеласу доньку Анну-Люсію. Дівчинці дали подвійне ім‘я на честь матері Оксани Людмили та матері Мела Анни.

А після пологів нове кохання Гібсона досить швидко повернула собі чудову фізичну форму.


"Запевняю вас, кращою дієтою для мене стало грудне вигодовування та ночі без сну! Люсія потребує уваги та годування не лише вдень", - каже вона.

"Щоб було молоко, доводиться їсти часом навіть більше, ніж я звикла. Але останнім часом я все ж таки намагаюся дотримуватися дієти - їм рибу, овочі та фрукти. Виключаю мучне та солодке. І, звісно, намагаюся більше рухатися", - ділиться Оксана.

5-місячну дочку Мела Гібсона Оксана привезе і до Москви. На маленьку чекає 11-годинний переліт.

"Люсічка у подорожах чудово поводиться. Нещодавно ми разом із Мелом та донькою були у Європі. Мел представляв фільм "Помста"... Люсія-Анна поводилася героїчно. Особливо коли тато Мел співав їй своїм приємним баритоном смішні колискові", - розповіла Григор‘єва.

До слова, у кінці "Помсти" лунає пісня на вірші Гібсона у виконанні Оксани. Григор'єва пишається тим, що її вокал одержав схвальні відгуки.

Коханка Гібсона підтримує фігуру безсонням і грудним вигодовуванням

Нагадаємо, маленька Люсія-Анна - восьма дитина Гібсона. У Мела є семеро дітей від 28-річного шлюбу актора із Робін Мур.

Нагадаємо, із матір'ю своєї доньки Люсії-Анни Гібсон не одружився через її категоричну відмову підписувати шлюбний контракт.

Також, як розповіла Григор‘єва, останнім часом вона активно співпрацює з фондом "Діти Чорнобиля".

Концертом у Москві, який буде проведено спільно із фондом Хаматової, Оксана сподівається привернути увагу росіян до проблеми хворих дітей.

Фото з особистого архіву Григор‘євої з "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів