Елізабет Тейлор вийде заміж за гея?

12 квітня 2010, 12:33

Легендарна кінозірка Елізабет Тейлор, схоже, вирушить до вівтаря удев'яте, пише "US Magazine".

Обранцем 78-річної кінодіви став 49-річний Джейсон Вінтерс, менеджер співачки Джанет Джексон. Про це повідомило джерело, наближене до актриси.

"Не секрет, що вони разом назавжди і кохають одне одного. Було б дивно, якби вони не заручилися", - запевняє інше джерело.

У 2007-му Тейлор та Вінтерс разом провели романтичну відпустку на Гавайях, повідомляє "London Evening Standart".


"Вона не думала, що покохає знов, але, коли Джейсон увійшов у її життя, все змінилося", - розповів тоді один з друзів кінозірки.

"Ліз шалено закохана у Джейсона, і він відчуває те саме. Ми були дуже цим здивовані, але щасливі за них", - додав він.

"Джейсон Вінтерс один з кращих чоловіків, яких я колись знала, ось чому я люблю його. Він купив для нас красивий будинок на Гавайях, ми їздимо так часто, наскільки це можливо", - зізналася сама Тейлор авторці світських колонок Ліз Сміт.

Щоправда, ширяться чутки, ніби новоспечений наречений зірки взагалі-то має нетрадиційну орієнтацію. Про це пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Perezhilton.com".

Як значиться в англомовній Вікіпедії, леді Елізабет Тейлор виходила заміж 8 разів. В тому числі двічі одружувалася із актором Річардом Бартоном.

Її чоловіками були син засновника всесвітньої мережі готелів Конрад "Нікі" Хілтон, актор Майкл Вайлдінг, продюсер Майкл Тодд, співак Едді Фішер, політик, сенатор США Джон Ворнер та будівельник Ларрі Фонтенскі. З останнім Тейлор розлучилася у 1996-му році.

Нагадаємо, останнім часом здоров'я відомої нареченої погіршилось. Вона пересувається переважно в інвалідному візку та страждає від нестерпних болів у шиї, проте відмовляється від подальших операцій.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів