Мел Гібсон покинув матір своєї восьмої дитини?

15 квітня 2010, 11:35
Голлівудський актор Мел Гібсон розірвав стосунки із матір'ю своєї доньки росіянкою Оксаною Григор'євою . Цьому передувала гучна сварка, пише " The Showbiz Spy " із посиланням на "National Enquirer".

Григор'єва начебто влаштувала скандал та звинуватила зірку "Хороброго серця" в обмані, бо він так і не дотримав слова та не одружився із нею.

"Після сварки Мел сказав Оксані, що все скінчено", - запевнило джерело.

Окрім цього, причиною невдоволення Григор'євої стала "його (Гібсона) очевидна байдужість до неї та до їхньої дитини", зазначає видання.

"Вони просто розійшлися. Вони обоє працюють над своїми кар'єрами та намагаються разом ростити свою милу дитинку. Вони й досі друзі, тож роститимуть Люсію разом", - розповів близький друг пари журналу "People".


Григор'єва так і не стала дружиною Мела Гібсона

Нагадаємо, Гібсон захопився російської співачкою після того, як зазнав краху його майже 30-річний шлюб із матір'ю його сімох дітей Робін Мур. У жовтні Оксана подарувала Гібсону донечку Люсію.

До слова, на початку цього року актор вже натякав, що не бачить Оксану в ролі місіс Гібсон.

"Вона стала б чудовою дружиною для будь-кого, але на цей момент вона -мати", - сказав тоді актор.

До речі, коли Оксана була ще вагітна, подейкували, що Гібсон і сам був не проти повести її до вівтаря, але за умови, що жінка підпише дошлюбну угоду. Григор'єва на цю умову не пристала, тому й лишилася в дівках.

Фото "AP"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів