Зірка "Собаки на сіні" морить себе голодом

16 квітня 2010, 12:15

Російська актриса та телеведуча Олена Проклова розповіла про підтяжку повік та стосунки з покійним актором Олегом Янковським, пише "Комсомольская правда".

56-річна зірка "Гори, гори моя зірка" не приховує, що усіляко намагається слідкувати за своїм тілом. Зокрема, Проклова щотижня влаштовує собі один день голодування.

"Я схильна до повноти, борюся із зайвими кілограмами ще з юності. Ще на зйомках фільму "Гори, гори моя зірка", коли мені було 15 років, режисер Олександр Мітта привіз мені з Польщі спеціальну целюлозу, щоб я схудла на 4 кілограми. В мені було тоді 58 кілограмів, але щічки були пухлими", - згадує актриса.

"Я їла цю целюлозу, яка заповнювала шлунок і заглушала відчуття голоду. Дійсно схудла. Зараз в мені 59 кілограм, тобто на один кілограм більше, ніж у 15 років", - зауважила вона.


Однак не єдиними голодуваннями рятує свою красу Проклова. Так, акторка не приховує, що робила підтяжку повік. Але від більш радикальних методів - таких, як ін'єкції стовбурових клітин, Олена відмовляється.

До слова, існує спеціальний корабель, під час круїзу на якому відомим і заможнім людям проводять омолоджуючі процедури. Щоправда, усі пасажири підписують договір про конфіденційність.

Проклова каже, що вигладає так завдяки голодуванню і підтяжці повік

"Мені пропонували пливти на цьому кораблі. Багато хто знає, що я цікавлюся своїм здоров'ям і питанням, як добре виглядати. Але одна справа підтягнути повіки, відбілити зуби, місяць поголодувати. І зовсім інше - робити ін'єкції стовбурових клітин, отриманих з ембріональних матеріалів", - зауважила акторка.

Нагадаємо, нещодавно російський актор Станіслав Садальський висловив думку, що його колеги - Олександра Абдулова, Олега Янковського, Ганну Самохіну та Любов Поліщук могли вбити ін'єкції стовбурових клітин.

"Збігів дійсно багато, але достовірних фактів немає", - вважає Проклова.

"З Сашею Абдуловим ми також їздили до Китаю, нам робили масаж, трав'яні ванни, голковколювання. Це було за два роки до його хвороби. Потім він їздив до Китаю ще раз самостійно. Які процедури він робив, я не знаю", - зауважила вона.

За ловами Проклової, актори - люди, яких легко зацікавити якоюсь ідеєю. Мовляв, "чим неймовірніше запропоновані обставини, тим актору цікавіше - тут включається професія".

Наостанок акторка розповіла, що їх пов'язувало з Олегом Янковським, окрім роботи. Адже, свого часу ходили чутки, що між цими зірками кіно були романтичні стосунки. До того ж, Янковський, нібито, навіть хотів покинути дружину заради Проклової.

"Що ви! Олег ніколи б не покинув сім'ю. Він був дуже порядною людиною. Ми з Олегом знімалися у фільмі "Сентиментальний роман". Він грав мого коханого. За час роботи між акторами часто виникає симпатія. Особливо якщо граєш любовну історію", - зауважила Олена.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів