Галкін подарував Пугачовій квартиру

16 квітня 2010, 15:02
Попри чутки про сварку, російський гуморист Максим Галкін не забув про день народження дами серця Алли Пугачової . Більше того, артист зробив Примадонні щедрий подарунок - квартиру, пише " Life Showbiz ".

"Алла Борисівна скоро переїде у нову квартиру. Макс купив для неї нову на Луб'янці. Покупку здійснив не вчора: вже майже завершено ремонт, але приурочили вони придбання саме до урочистої дати до 15-го квітня", - розповіло джерело з оточення співачки.

Нагадаємо, 15-го квітня Пугачова святкувала своє 61-річчя. Співачка запросила близько 40 своїх друзів на вояж по Москві-ріці на теплоході класу міні-люкс.

До речі, серед присутніх на святкуванні були помічені композитор Ігор Ніколаєв з дружиною і Максим Галкін. Інших зіркових колег іменинниця не запросила.

Кажуть, Галкін приїхав на святкування із запізненням. Та, за словами присутніх, щойно Максим з'явився на теплоході, як Пугачова розцвіла.


"Жоден навіть найближчий друг не вміє так поводитися з Пугачовою, ви б її бачили! Він (Галкін) лише дивиться на неї, і вона зовсім інша", - розповіли музиканти Примадонни.

Як зазначає російське видання, оренда плаваючого засобу обійшлася співачці у 46 тисяч рублів, без вартості банкету.

"Все для того, щоб Аллі Борисівні та її гостям було комфортно, у нас є, теплохід хороший: є три двомісні каюти, сауна. В суму оренди увійшло також караоке - вони попросили його заздалегідь", - розповів працівник порту.

До слова, меню Пугачової не відрізнялося якимись делікатесами.

"Нас пригощали медальйонами з м'яса, багато овочів, пили вино, Алла - шампанське, але небагато. Ще Пугачова замовила багато шоколаду у різному вигляді, це на неї схоже", - розповіли гості.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів