Шарліз Терон і Кіану Рівза застукали за поцілунками

6 травня 2010, 14:03

Імовірно, актори Шарліз Терон та Кіану Рівз, яким вже доводилося грати коханців на екрані, зважилися повторити це й у житті.

Про це пише "The Daily Mail".

Днями фотографи застукали парочку за обіймами та поцілунками. Шарліз та Кіану саме виходили з ресторану у Беверлі-Хіллз. Шарліз горнулася до супутника та тримала руки під його піджаком.

Побачивши камеру, актори знітилися й перервали обійми.


"Кіану та Шарліз чудово проводили час", - доповіло джерело сайту "Hollywood Life".

За його словами, парочка була надзвичайно захоплена розмовою та постійно сміялася, практично заважаючи іншим відвідувачам ресторану.

Кіану Рівз і Шарліз Терон тепер і в житті зустрічають ранки в обіймах?

Як відомо, 45-річний Рівз ніколи не був одружений. Його кохана Дженніфер Сайм загинула в автомобільній катастрофі у квітні 2001-го року. За два роки до цього прикрого випадку у пари народилася мертвонароджена дитина.

"Я дуже намагаюсь не бути сам... Я хочу одружитися. Хочу мати дітей", - розповідав Рівз.

"Це на вершині гори. Я маю спершу видертися на гору. Я зроблю це. Дайте мені лише трохи часу", - казав актор.

Серце 34-річної Терон також вільне, оскільки нещодавно вона розірвала 9-річні стосунки із ірландським актором Стюартом Таунсендом. Причиною розставання начебто стало те, що за стільки років пара перетворилася з коханців на "брата та сестру".

Цікаво, що Терон і Рівз вже принаймні двічі грали закоханих на екрані. У "Солодкому листопаді" Кіану і Шарліз були просто коханцями, а в "Адвокаті диявола" і поготів зіграли подружжя.

Кадр з фільму "Солодкий листопад" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів