Куценко відклав весілля через батьків

11 травня 2010, 15:19
Російський актор Гоша Куценко більше не поспішає одружуватися на своїй давній подружці Ірині Скрініченко.

Буквально днями артист зробив пропозицію коханій, а вже зараз вирішив відкласти весілля. Причиною такого рішення став скандал у сім'ї батьків Куценка.

За словами батька Гоші Георгія Павловича, його син не поспішає йти до вівтаря, бо бачить до чого це може призвести. Мовляв, батьки актора у шлюбі вже більше 20 років, але навіть це не рятує їх від сварок.

"Звісно, хочеться, щоб він знайшов собі гідну подругу і до тієї онучки, що у нього є, додав би онука для мене. Але Юрка (справжнє ім'я Гоші Куценка) сам вирішує. Ні про яке весілля зараз мова не йде", - зауважив батько актора.

Наразі, за словами Георгія Павловича, його дружина покинула його і поїхала лікуватися.


Іра все не дочекається, коли Гоша поведе її до вівтаря?

Сварка між батьками так вплинула на Куценка, що одразу після заручин він полетів на Мальдіви. Причому без нареченої. Остання, до слова, також не стала сидіти у Москві й поїхала у Трускавець.

До слова, батько Гоші, схоже, не у захваті від майбутньої невістки.

"Іра його окрутила. Нехай живуть, якщо справа лише у красі, але, знаєте, ми, хохли, кажемо: "Краса - це чудово, але має бути щось ще", - зауважив батько актора.

Нагадаємо, Куценко та Скрініченко разом вже вісім років. За час своїх стосунків закохані неодноразово розходилися. Мовляв, Ірину не влаштовував спосіб життя актора.

За матеріалами "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів