Майкл Джексон передрік свою смерть від передозування

14 травня 2010, 09:34

Записи 6-річної давнини, залишені співаком Майклом Джексоном на автовідповідачах його друзів, оприлюднило в четвер "The Sun".

Їх безкоштовно передала виданню американська журналістка Дафні Барак, яка написала книгу про згубну залежність артиста.

На думку Барак, численні записи свідчать про різкі зміни настрою, від яких співак страждав під дією препаратів.

"Це Майкл. Це дуже важливо, мені потрібно 150 на той рахунок, тому що... Я дуже непокоюся про моє життя. Я багато чув про те, що (ім'я відсутнє) досі намагається до мене дістатися (погано чутно),тож я хочу змінити оточення та я знайшов місце, яке мені підходить, й тепер (погано чутно) я хочу поїхати на деякий час туди, де вони мене не знайдуть. Тож, будь ласка, допоможи мені, допоможи", - благав співак під час телефонного дзвінка.


На іншому записі голос співака звучить повільно і нерозбірливе. Дафні Барак пояснює це впливом препаратів, які приймав Джексон.

"Це Майкл. Зараз 4.30 ранку, тому я трохи сонний (сміється) і таки справді виснажений... але, будь ласка, прослухай повідомлення, що я лишив десь день тому. Я дуже стурбований. Я не довіряю цьому чоловікові. Ми думаємо, що він поганий, нам здається, що він з італійської мафії. Будь ласка...", - йдеться у повідомленні від Джексона.

"Ми маємо бути пильними із ним. Тож, будь ласка, допоможи мені в цьому. Мені потрібно їх одержати, ті кошти, аби я зміг це зробити, я хочу бути далеко... Я не хочу бути у Неверленді зараз", - казав співак.

Вже після смерті поп-короля його перша дружина Лайза-Марія Преслі згадала, що, за 14 років до трагедії, він говорив, що загине так само, як і її батько Елвіс, від передозування.

Нещодавно Лайза-Марія звернулася до шанувальників Майкла Джексона через соціальну мережу MySpace, говорячи про те, що, на її думку, співак "заслуговує на більше", аніж "трохи букетів, свічок та подарунків", що нині оточують його могилу, пише "TMZ".

Колишня дружина Майкла просить його фанів надіслати до місця поховання співака хоча б по одному його улюбленому соняху.

Якщо кожен з його шанувальників надішле бодай "один шовковий сонях", вважає Преслі, "усі поверхня навколо нього та перед ним... була б заповнена за якусь мить".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів