Джеджула і Санта "засвітилися" з іншими. ФОТО

9 червня 2010, 11:30
Екс-парочка Андрій Джеджула і Санта Дімопулос почали виходити в люди з новими партнерами.

Менше місяця тому телеведучий Джеджула зізнався ТаблоIDу, що вони з Сантою більше не разом. І от тепер колишні коханці активно намагаються привернути до себе увагу за допомогою нових пасій.

Так, наприкінці травня Джеджула їздив до Туреччини, де відпочивав разом з учасницею гурту "Пара Нормальних" Анею Добриднєвою.

Одразу ж в інтернет нібито випадково "просочилися" фото, на яких Андрій та Аня обіймаються біля басейну та плескаються у воді.

Джедужла і Аня з "Пара Нормальних" розважалися у Туреччині

Згодом Джеджула заявив, що з учасницею "Пара Нормальних" вони зустрілися випадково.


"Що б не казали, ми з нею просто друзі", - запевнив Андрій.

Так само не відстає від свого екса й Санта. Чутки про те, що брюнетка покинула Джеджулу заради пасинка Валентини Семенюк - бізнесмена-тусовщика Володимира Самсоненка, з'явилися одразу після розриву.

І от днями на одній з вечірок у Дніпропетровську Дімопулос таки засвітилася разом з Самсоненком.

За словами очевидців, бізнесмен ні на мить не відходив від Санти і весь час щось шепотів їй на вухо.

Санта тепер з Самсоненком?

"Коли співав Тіматі, Санта весело танцювала і підспівувала, а Володимир підтанцьовував поруч з нею. Вони весь час були разом, трималися за руки, цілувалися, а під кінець обливали гостей шампанським", - розповіла одна з присутніх на вечірці.

Нагадаємо, у 2008-му році Санта народила первістка від телеведучого Андрія Джеджули. Однак через 1,5 роки після цього парочка припинила свої стосунки, так і не дійшовши до РАГСу.

За матеріалами "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів