Абрамович подарував 6-місячному сину квартиру за 2,5 мільйони

21 червня 2010, 13:51
Російський мільярдер Роман Абрамович зробив своїй шостій дитині недитячий подарунок - квартиру за 2,5 мільйони фунтів стерлінгів, пише " Life Showbiz ".

Тож тепер наймолодший спадкоємець олігарха не залишиться без власного помешкання. Щоправда, малюк Аарон-Олександр ще не скоро зможе самостійно переїхати до нового житла. Адже хлопчику лише трохи більше 6 місяців від роду.

Нагадаємо, у грудні минулого року подружка бізнесмена - 26-річна Даша Жукова народила малюка. Для жінки ця дитина стала першою, а от для бізнесмена - шостою.

Шикарні апартаменти для сина Абрамовича розташовані в одному з найелітніших та найбільш гучних районів Лондона.

"На маленького Сашу вже оформлена квартира у Лондоні. Район обрано гламурний, у якому ніколи не стихає світський галас", - розповіли друзі Жукової.


До слова, нещодавно сама Даша придбала будинок на Голлівудських пагорбах. Нове житло обійшлося подружці Абрамовича у 19,5 мільйони доларів.

Подейкують, що перепало Жуковій за народження сина й від олігарха. Так, Абрамович подарував коханій квартиру у Москві, будинок на Лазурному узбережжі та яхту.

Не забуває багатій і про екс-дружину Ірину, яка народила йому п'ятьох дітей. Кажуть, Роман Абрамович залишив жінці 5,5 мільярдів фунтів стерлінгів та чимало нерухомості.

Фото з сайту "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів