Білик взялася за Москву і "розбила" кілька пар

23 червня 2010, 12:00
Кліп Ірини Білик, у якому вона виходить заміж за російського стиліста Сергія Звєрєва , спровокував розпад кількох закоханих пар.

Саме за допомогою нового відео Білик намагається підкорити Москву. Щоправда, до російської столиці білявка переїздити ще не збирається. Але запевняє, що з концертами їздить частенько.

Що ж до ідеї кліпу, то вона прийшла в голову зовсім не Ірі. Весілля зі Звєрєвим їй порадила її подружка Оля Горбачова.

"Коли вона почула пісню в мене вдома, то сказала: "Іра, ти не розумієш! Люди ж будуть слухати цю пісню і запрошувати вас на весілля, оскільки це пісня про справжнє кохання", - розповіла Білик в інтерв'ю "E-motion".

На несправжнє весілля співачка запросила чимало своїх друзів і колег. Причому деякі з гостей були впевнені, що церемонія - справжня.


Білик заради кар'єри вийшла заміж за Звєрєва

"Ассія Ахат, наприклад, досі не може повірити, що це неправда", - сміючись зауважила Білик.

Та найбільше Іру тішить те, що її кліп "розбив" кілька закоханих пар.

"Мене радує один факт: багато моїх подруг, які були на зйомках кліпу, після цього розійшлися зі своїми хлопцями", - заявила Білик.

"Тому що після цієї красивої церемонії, усіх цих букетів, янголяток, поцілунків вони прийшли і сказали в лоб своїм чоловікам: "Можеш зробити таке ж весілля, як у Білик?". А хлопці відповідають: "Вибач, ти ж знаєш, я не зможу цього зробити, оскільки у мене немає грошей". Ну, і дівчата їх посилають, звісно", - пояснила вона.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів