Хабенський забрав сина в американської бабусі

24 червня 2010, 16:23
Російський актор Костянтин Хабенський перевіз свого сина Ваню жити у Москву. До цього хлопчик жив у бабусі в Америці, пише " Комсомольская правда ".

Після смерті дружини Анастасії стосунки у актора з тещею, яка постійно проживає у США, були напружені.

Адже матір покійної дружини Хабенського хотіла виховувати онука в Америці. Однак актор не надто бажав розлучатися з сином.

Щоправда, залишити сина у Москві Костянтин також не міг. Мовляв, постійні зйомки не давали б змогу проводити час з маленьким Ванею. А довіряти малюка няням актор не хотів.

Через вихання дитини між Хабенським та тещею розгорівся конфлікт. Бабуся Вані навіть збиралася через суд вирішувати долю онука.


У Хабенського зараз і з сином все налагодилося, й з особистим життям

Та, до цього не дійшло. Адже зірка "Адмірала" знайшов вихід: Костянтин продав квартиру своєї мами у Санкт-Петербургу і купив 3-кімнатне помешкання у Москві. Саме до нової квартири актор й перевіз матір, яка тепер займатиметься вихованням онука, поки син на зйомках.

Що ж стосується американської бабусі, то вона забиратиме до себе Ваню на канікули.

До слова, схоже, налагоджується й особисте життя Хабенського. Так, останнім часом у російській тусовці активно обговорюють стосунки актора зі співачкою Оленою Пєровою.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів