Lady GaGa стала чоловіком і продається у секс-шопах. ФОТО

1 липня 2010, 12:18
Співачка Lady GaGa стала музою для виробників секс-іграшок. Відтепер надувну ляльку під назвою "Lady Gag Gag" пристрасні шанувальники зможуть придбати у секс-шопах.

Експерти очікують, що гумова цяцька, що не вміє співати, проте має три отвори, стане цьогорічним бестселером, повідомляє "PopCrunch".

Гумова Lady GaGa стала продовженням "зіркової" лінії ляльок. Раніше її творці вже випустили ляльок для дорослих із промовистими назвами "The Beyonce love doll", "J-Ho" та "Lingdsay Lohan fully loaded".

Гумових зірок охоче купують не лише аби використовувати за призначенням, а й на подарунки або до власних колекцій, пояснює менеджер з маркетингу компанії-виробника.

Гумова Lady GaGa, кажуть, стане лідером продаж

"Ми напевне рекомендуємо усім запастися (гумовою Lady GaGa), бо її швидко розпродадуть!", - радить він.


До слова, у тому ж секс-шопі клієнти можуть придбати собі й надувного американського президента. Покупцям пропонується зробити із гумовим Обамою те саме, що він зробив із американською економікою.

Що ж до Lady GaGa, ймовірно, незабаром виникне попит й на її секс-ляльок в образі чоловіка.

Цей чоловік і є Lady GaGa

Адже днями епатажна білявка узяла участь у шокуючій фото сесії для журналу "Vogue Homme Japan", де перевтілилася у молодого брюнета, пише "The Daily Mail".

Ці світлини продемонстрував у своєму блозі стиліст співачки Нікола Формічетті, щоправда, назвав добре впізнану модель чоловічим ім'ям "Джо Калдероне".

Фото showstudio.com та "PopCrunch"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів