Забіякою Мелом Гібсоном займеться поліція

9 липня 2010, 16:14

Поліція розпочала розслідування з приводу скарг росіянки Оксани Григор'євої про домашнє насильство з боку актора Мела Гібсона.

Цю інформацію підтвердив речник Департаменту шерифа округу Лос-Анджелес Стів Вітмор, пише "US Magazine".

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Гібсон бив свою екс-подружку Оксану. Темпераментний актор, кажуть, навіть вибив жінці кілька зубів.

Цими історіями зацікавилася поліція.


"Ми сприймаємо ці заяви серйозно й просуваємось уперед. Це буде повне й прискіпливе (дослідження)", - повідомив речник Департаменту поліції.

Результати, як і вбудь-якому подібному випадку, буде передано окружному прокуророві.

Втім, джерела у правоохоронних органах зазначають, що є "серйозне занепокоєння" щодо того, чи гідні довіри твердження Григор'євої - адже є підозра, що у всій цій історії Оксану надто цікавлять грошенята колишнього.

Джерела запевняють, що Гібсон навіть одержував електронні листи від росіянки, у яких вона "намагається витягти з Мела гроші в обмін на записи", пише "TMZ".

Тут маються на увазі сенсаційні записи Мелової лайки, які Оксана завбачливо зробила під час їхніх сварок.

Гібсон і Григор'єва привселюдно "б'ють горщики"

На плівках, що їх має Оксана, чути, як вона запитує: "Яким чоловіком треба бути, аби вдарити жінку, коли та тримає на руках дитину, аби двічі вдарити її в обличчя? Яким чоловіком треба бути?".

На що зірка "Хороброго серця" їй відповідає: "Знаєш що - ти це, в дідька, заслужила".

На інших плівках на адресу Оксани лунають компліменти на кшталт "свиня під час тічки", а також припущення щодо того, що така манера вдягатися доведе її до "зґвалтування зграєю нігерів", пише "RadarOnline".

До слова, про тяжку вдачу Гібсона заговорила й порно-продюсерка Вайолет Коуел, з якою Мел, буцімто, зраджував вагітну Оксану.

Жіночка запевняє, що мусила поїхати з міста через погрози Мела, повідомляє "The Huffington Post".

"Він так жахливо мене налякав", - скаржиться продюсерка.

До того ж, за словами Коуел, під час їхньої секс-пригоди Гібсон також джентльменом не був - увесь час курив та не бажав надягати презерватив.

Однак адвокат актора називає історії порно-продюсерки абсурдними.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів