Роббі Вільямс повернувся в "Take That"

16 липня 2010, 15:54
Британський співак Роббі Вільямс возз'єднався з групою "Take That" , в якій колись почалася його музична кар'єра.

Як передає "ВВС", у своєму первинному складі учасники групи вже навіть записали новий альбом.

Платівка, яка вийде в листопаді, стала першою спільною роботою п'яти виконавців за останні 15 років. Саме стільки часу минуло з тих пір як Роббі пішов з "Take That", розварившись з іншими учасниками.

"Take That" знову разом

Тепер же один з музикантів групи - Марк Оуен, говорить, що возз'єднання - "це просто сон якийсь".

"Щоб ми вп'ятьох опинилися в одній кімнаті - про це завжди мріяли, але ніколи не думали, що так воно і буде насправді.

А тепер реальність - ми вп'ятьох працюємо над записом - відчувається, як сон. Знову бути з Робом - це просто неймовірне щастя. Але я як і раніше краще граю у футбол", - заявив Оуен.


Вільямс у свою чергу додав, що йому це подія нагадало повернення додому і що він відчув себе "радісним до незручності".

До слова, гурт "Take That" була справжнім феноменом британської та світової поп-сцени до 1995-го року, коли Роббі Вільямс грюкнув дверима і взявся за сольну кар'єру, в якій домігся небувалих висот. Роком пізніше розвалилася решта група.

Однак п'ять років тому четверо її учасників - всі, крім Роббі, - оголосили, що збираються знову і влаштували турне по Сполученому Королівству.

Після цього серед шанувальників пішли чутки про те, що може прийти той день, коли група возз'єднається у своєму первинному складі. Проте Вільямс продовжував співати в поодинці.

Вісім альбомів Роббі піднімалися на першу сходинку британських хіт-парадів. Артист заробив величезну кількість грошей і нагород, зокрема премію за видатний внесок у розвиток британської музики.

А в червні цього року Вільямс на своєму веб-сайті оголосив, що випускає сингл "Shame" з Гарі Барлоу, колишнім товаришем по "Take That".

Сингл повинен вийти в жовтні і з'явитися на збірці кращих хітів Роббі Вільямса під назвою "In And Out Of Consciousness".

Цей альбом, як сказано на сайті, стане для Роббі "не тільки даниною мого минулого, а й мостом у майбутнє".

"Той факт, що частина цього майбутнього містить у собі ім'я з мого минулого, надає всьому цьому для мене додаткову пікантність", - зауважив Вільямс.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів