Березовський погодився на найдорожче розлучення в Британії

23 липня 2010, 10:05

У четвер в лондонському суді стартував шлюборозлучний процес мільярдера Бориса Березовського і його другої дружини Галини, повідомляє "Bloomberg".

На слуханні, яке тривало близько 5 хвилин, суддя виніс так звану умовно-остаточну постанову.

Це означає, що остаточне рішення про розлучення Березовського буде прийнято після закінчення певного терміну, в даному випадку не раніше ніж через шість тижнів.

Якщо за цей час не виникне ніяких перешкод до розірвання шлюбу, то процедура розлучення увійде в завершальну стадію і буде розглянута фінансова сторона питання.


Борис Березовський не збирається оскаржувати заяву подружжя і не планує боротися за збереження шлюбу. За відомостями агентства, бізнесмен погодився взяти оплату всіх судових витрат на себе.

Щоправда, за свою свободу Березовському доведеться заплатити чимало грошей. Очікується, що ця справа стане найдорожчою за всю історію шлюборозлучних процесів Британії.

Нагадаємо, раніше британські ЗМІ повідомляли, що Галина розраховує відсудити у багатенького чоловіка 100 мільйонів фунтів стерлінгів.

У паперах, поданих до суду, жінка вказала, що бажає розлучитися з чоловіком через його "нерозсудливу поведінку".

До слова, Березовський одружився з Галиною ще у 1991-му. Однак пара прожила разом лише 2 роки. Останні ж 16 років олігарх живе з іншою жінкою - Оленою Горбуновою, яка народила йому двох дітей.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів