Березовський заплатить за розлучення 160 мільйонів доларів?

27 жовтня 2009, 10:46

Дружина відомого російського олігарха Бориса Березовського Галина подала на розлучення.

Жінка вимагає від бізнесмена компенсацію у 100 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 163 мільйонів доларів), повідомляє "ВВС".

Однак 50-річній Галині доведеться довести у суді, що вона внесла вагомий внесок у розвиток бізнесу чоловіка, незважаючи на те, що більшу частину шлюбу подружжя живе окремо.

"Те, що Галина попросила про розлучення - правда. Але він (Березовський) не живе з нею вже 16 чи 18 років", - повідомив "Independent" представник російського бізнесмена лорд Белл.


Останньою краплею для дружини Березовського стала інформація, що у її чоловіка є вдвоє дітей від 42-річної коханки Олени Горбунової.

До речі, особистим адвокатом Галини став відомий правозахисник Сандра Девіс, яка вела справи принцеси Діани та екс-дружини Міка Драгера Джері Холл.

Наразі 63-річний Березовський, статки якого оцінюються в 1 мільярд фунтів, вже отримав повістку до британського суду. Розгляд справи призначений на листопад цього року.

Борис Березовський та Галина познайомилися у 1981-му році, коли майбутній олігарх працював математиком і заробляв 100 доларів на місяць. Офіційно свої стосунки пара оформила лише через 10 років.

Нагадаємо, ТаблоID писав, що рік тому Галина вже подавала на розлучення. Однак тоід справа так і не вирішилася.

Фото nnm.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів