Джамалі не дозволили співати на "Новій хвилі"

26 липня 2010, 12:44

Виступ співачки Джамали на конкурсі "Нова хвиля" несподівано скасували, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

За традицією конкурсу, Джамала, як володарка гран-прі "Нової хвилі 2009", була запрошена виступити в Юрмалі в якості спеціального гостя. Її виступ мав відкривати конкурсну програму 27-го липня.

До відкриття "Нової хвилі" була приурочена і телевізійна прем'єра нової пісні "Це я Джамала", яка стане першим релізом артистки після зміни команди та розриву з продюсер кою Оленою Коляденко.

Та, незважаючи на те, що всі деталі шоу були узгоджені і затверджені з дирекцією "Нової хвилі", за кілька днів до виступу менеджменту співачки повідомили, що її виступ на відкритті конкурсу скасовано.


"Для нас це стало цілковитою несподіванкою. Ми не прагнули виступати на "Новій хвилі" цього року. Мене запросили заспівати, тому що така щорічна традиція конкурсу - минулорічний переможець повинен передати естафету черговим конкурсантам", - розповіла Джамала.

"З нами довго вели переговори, ми затверджували пісню, готували виступ, шили костюми ... Але буквально пару днів тому моєму менеджеру подзвонив Олександр Ревзін (режисер-постановник конкурсу) і повідомив, що я не буду виступати. На питання, що послужило причиною, ми так і не почули відповіді ", - зауважила вона.

Щоправда, Джамала все одно відправиться в Юрмалу, оскільки раніше дала згоду виступити в якості ведучої телевізійної версії "Нової хвилі 2010".

Нагадаємо, дев'ятий Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля 2010" відбудеться з 27-го липня по 1 серпня у латвійському місті Юрмала. Україну на ньому представлять троє учасників - група "Пающіє труси", Іван Березовський і Тетяна Ширко.

Фото "Livestory"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів