Росіянка судитиметься із Гібсоном за музику

30 липня 2010, 10:05

Схоже, приводом для судової тяганини між актором Медом Гібсоном та його колишньою коханкою Оксаною Григор'євою відтепер буде не лише спільна дитина, а й музика.

Адже новий альбом Оксаниних пісень не зможе побачити світ без дозволу Гібсона, який є його виконавчим продюсером та співавтором.

Джерела, наближені до Григор'євої, кажуть, що вона готується звернутися до суду, аби вирішити цю непросту ситуацію, пише "TMZ".

Гібсон, зі свого боку, аж ніяк не налаштований поступатися, бо, як упевнена його команда, Оксана має на меті знищити колишнього.


Як висловлюється видання, якби Мел дав Оксані дозвіл випустити CD та вирушити до промоушн-туру - це було б наче Барак Обама позичає Кім Чен Ір водородну бомбу.

Втім, джерела з обох боків гадають, що "музичну" справу таки доведуть до суду, й, здається, вона стане коштовною розмінною монетою у фінансових перемовинах колишньої пари.

Стосовно ж справи зі звинуваченням Гібсона у домашньому насильстві, подейкують, Оксана ховає у рукаві черговий козир - власне фото із прикрасою у вигляді синця під оком, якого буцімто зробив їй "любитель орального сексу" під час колотнечі 6-го січня.

Важко повірити, але трохи більше як за місяць після того, в середині лютого, Мел та Оксана разом брали участь у зворушливій церемонії висаджування деревця на честь їхньої доці Люсії.

До слова, разом із ялинкою тоді Гібсон закопав також плаценту, що лишилася після пологів. Цей спеціальний ритуал актор нібито проводив після народження усіх своїх вісьмох дітей, повідомило "TMZ".

Нагадаємо, останнім часом у Гібсона чимало проблем через росіянку Оксану. Знайомству з останньою голлівудський актор має завдячувати ні кому іншому, як відомому звіднику Петру Лістерману.

"Це я її привів на зйомки нової картини Мела Гібсона і ввів в його оточення. Вона повинна була займатися там музикою, і Мел її помітив, що і вимагалося від нього", - розповів газеті "Сегодня" Лістерман.

За словами Петра, Григор'єва - "ціпка ціпонька". А Гібсон доволі сильно запав на слов'янку.

"Скільки вона (Оксана) отримає грошей, мене не цікавить. Мені цікава драматургія стосунків - пристрасті, любов, скандали, розлучення", - зауважив звідник.

"Оксана тапер вільна і може бути комусь цікава. Ну і до Мела також можна чергову ціпоньку підводити. Він хоч і старий кінь, але його ж тягне поборознити", - додав Лістерман.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів