Lady GaGa знялася голяка і заявила, що досі бавиться кокаїном

3 серпня 2010, 16:25
Епатажна співачка Lady GaGa розповіла, що час від часу дозволяє собі вживати кокаїн.

Про це артистка зізналася виданню "Vanity Fair", для якого зналася у відвертій фотосесії.

До слова, у травні цього року Lady GaGa запевняла, що покинула нюхати кокаїн. Та цього разу співачка заявила, що не покинула шкідливу звичку й інколи "випадкова" прикладається до порошку, пише "The Showbiz Spy".

"Я не буду брехати - це випадково. І коли я кажу іноді, я маю на увазі, що це трапляється десь пару разів на рік", - зауважила поп-зірка.

Водночас Lady GaGa закликала своїх прихильників не повторювати за нею:


"Я не хочу, щоб мої шанувальники коли-небудь наслідувати мене. Я не хочу, щоб мої шанувальники думали, що вони повинні робити це (вживати наркотики), щоб бути великими".

Артистка запевнила, що свого часу з наркотичною залежністю їй допомогли впоратися матір.

"Я ніколи не забуду той день, коли моя мама дізналася правду (про вживання наркотиків) і кричала дуже голосно на іншому кінці телефону", - згадує Lady GaGa.

"Я сказала їй, що здається моє життя скінчилося, і в мене немає надії, і що я так багато працювала, і знаю, що була гарною. Що мені тепер робити? І вона сказала: "Я дозволю тобі плакати ще кілька годин. А потім, після цих кількох годин ти збираєшся, перестанеш плакати, ти обереш собі настрій, повернешся до Нью-Йорку та надереш усім зад", - додала вона.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів