Лоліті набридло боротися із зайвою вагою

9 серпня 2010, 09:33
Російська співачка Лоліта Мілявська вирішила відмовитися під схуднення, пишуть "Дни.ру".

Артистка тривалий час веде боротьбу із завою вагою. За своє життя Лоліта перепробувала чимало способів для схуднення.

Так, кілька років тому Мілявська, за рекомендацією однієї своєї знайомої, почала вживати китайські пігулки. За допомогою останніх співачці вдалося скинути десять кілограмів.

Щоправда, після цього у Лоліти з'явилися проблеми зі здоров'ям. Тож три роки тому вона звернулася до китайських лікарів.

За допомогою масажів, голковкалування, трав, артистці вдалося схуднути та поправити здоров'я. Але ефект виявився недовгим.

Намагалася Мілявська худнути і у салонах краси, роблячи обгортування і антицелюлітні масажі.

Не приховує Лоліта, що у боротьбі за тонку талію вона вдавалася і до пластичної хірургії. Але й навіть після цього живіт співачки надовго не залишився пласким.

Звісно ж спробувала російська зірка і різноманітні дієти, які також не надто допомагали.

А на початку роману зі спортсменом Дмитром Івановим Мілявська скинула 8 кілограмів за 5 місяців.

"Замість вечірніх поїдань смакоти у мене тренування з Дімою. Пам'ятайте: кохання і рух - природній спосіб схуднення, все інше простіше, але ненадовго", - говорила тоді артистка.

Та, схоже, і цього разу надовго Лоліти не вистачило. І наразі співачка знову набрала вагу. Однак більше навмисне худнути Мілявська не збирається.

"Мені набридла ця боротьба із зайвою вагою. Я і так щаслива і кохана. І взагалі - коли мої форми округлюються, чоловіки більше звертають на мене увагу", - зізналася вона журналу "Звезды и Советы".

Нагадаємо, наразі Лоліта перебуває у статусі нареченої. Так, у травні цього року артистці зробив пропозицію її коханий Дмитро, молодший за неї на 12 років.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів