Баллок і Паттінсон стали кумирами молоді

10 серпня 2010, 17:20

Американські підлітки обрали своїх кумирів. Ними стали "вампір" Роберт Паттінсон, акторки Меган Фокс і Сандра Баллок та інші.

Днями у Каліфорнії відбулося вручення премії "Teen Choice Awards", пише "E!online".

Підлітки обрали найкращих актрис, акторів, музикантів та інших своїх фаворитів серед знаменитостей. Переможцям дарували традиційну нагороду - дошку для серфінгу.

Безперечним фаворитом цьогорічної премії став актор Роберт Паттінсон, відомий за роллю секс-вампіра у сазі "Сутінки".


Роб забрав одразу 4 дошки для серфінгу. Зокрема, за кращу драматичну роль та кращий поцілунок.

Паттінсон вже не перши рік "розбиває" серця дівчатам

А от партнера Паттінсона по знімальному майданчику Крістен Стюарт так і не стала кращою актрисою. Згідно із голосуванням підлітків перемогу у цій номінації здобула "оскароносна" Сандра Баллок.

Звання "найгарячішої актриси" дісталося Меган Фокс. Нагадаємо, колись зірка "Трансформерів" вважалася найсексуальнішою жінкою.

А от "найгарячішим актором" підлітки назвали Тейлора Лотнера, який зіграв перевертня у тих таки ж "Сутінках". До слова, хлопцю перепала нагорода і за найкращу, на думку тинейджерів, посмішку.

Сандра Баллок і собі відхопила дошку

Не забули і про епатажну співачку Lady GaGa, яку визнали найкращою серед артисток. Однак GaGa так і не прийшла аз своєю дошкою для серфінгу.

Серед переможців у різних номінаціях також виявилися репер Емінем (найкращий реп-артист, що повернувся на сцену), Девід Бекхем (найкращий спортсмен), Ештон Катчер (кращий комедійний актор) та багато інших.

Загалом же було роздано 104 нагороди, 17 з яких пішли зіркам з саги "Сутінки".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів