Зірка "Термінатора-2" перевершив Мела Гібсона

19 серпня 2010, 16:48
Зірка "Термінатора-2" Едвард Ферлонг лишив на автовідповідачі своєї екс-дружини Рейчел Ніланд такі повідомлення, які б "змусили почервоніти самого Мела Гібсона".

Із цими красномовними записами колишня дружина Едварда звернулася до Верховного суду округу Лос-Анджелес.

Рейчел Ніланд (яка також користується прізвищем Белла) попросила офіційно заборонити Ферлонгу наближатися до неї та їхнього трирічного сина Ітана, повідомляє "TMZ".

Згідно зі стенограмою, докладеною до заяви Ніланд, зірка "Термінатора-2" висловлював погрози на адресу її нового приятеля.

"Якщо він насмілиться крутитися поряд з довбаним Ітаном, я богом присягаюся, я в дідька вирву його довбане серце, й, в дідька, згодую йому, ти зрозуміла? Я, в дідька, вирву і його нове (серце), ти, в дідька, побачиш, чи сподобається він тобі, якщо його довбане гарненьке личко буде геть спотворене", - говорив Ферлонг.


Для колишньої дружини в "Джона Коннора" також не забракло лагідних слів.

"Пішла ти, Рейчел. Мене від тебе нудить... ти така довбана хижачка... ти помийна яма з лайном, ось хто ти є, ти ніщо, ти ніщо", - записав актор на автовідповідач.

Едвард Ферлонг погрожував новому бойфренду екс-дружини

До суду також передано текстові повідомлення, у яких, як стверджує Ніланд, колишній чоловік погрожує позбавити її грошей, закидає їй те, що вона завагітніла й обіцяє "надерти зад" її бойфрендові.

Вживу насолодитися записами акторової лайки суд зможе у день 31 серпня, адже Рейчел пообіцяла захопити їх на слухання цієї справи.

Представники Ферлонга досі не прокоментували цю ситуацію.

Як відомо, розлучення Едварда й Рейчел, що відбулося у 2009-му році, одразу не можна було назвати мирним. Як стверджувала Ніланд, колишній чоловік "курив кокаїн", погрожував їй та розпускав руки. Тоді жінці вдалося одержати судовий охоронний ордер.

Фото "Blogys"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів