Березовський потрапив у книжку і досі кохає свою дружину?

20 серпня 2010, 12:21
Олігарх Борис Березовський став прототипом літературного героя. Книжку під назвою "Секретний щоденник російського олігарха" написала подруга його тепер вже екс-дружини, Саша Нерозіна.

Свій роман, сюжет якого Нерозіна називає вигаданим, вона закінчила незадовго до того, як близько місяця тому лише за 5 хвилин розпався 18-річний шлюб Березовського та його другої дружини Галини, пише "The Daily Mail".

"Вона підтримувала його, коли він будував свій бізнес, й у ті жахливі часи, коли він пережив вибух", - зазначає Нерозіна.

Окрім того, пара має двох дітей, 17 та 22 років, яких, за словами авторки, вони обидва обожнюють.

"Насправді я не здивуюся, якщо виявиться, що Борис досі кохає Галину... Донедавна він надсилав їй квіти та щедрі дарунки. Коли я бачила їх разом, незадовго до того, як Галина розпочала шлюборозлучний процес, я б сказала, що Борис дивився на неї дуже ніжно", - стверджує письменниця.


Березовський досі кохає дружину?

Перше судове слухання з приводу поділу майна екс-подружжя відбудеться у жовтні.

Нагадаємо, розлучення Березовських обіцяє стати найбільш "коштовним" в історії британської юриспруденції - адже 51-річна Галина претендує на третину статків свого чоловіка або, за іншими відомостями, 160 мільйонів доларів.

Як відомо, за своє довге подружнє життя пара жила разом лише два роки. До розлучення Галину начебто підштовхнуло те, що вона дізналася про наявність у Бориса позашлюбних дітей від коханки, Олени Горбунової.

Фото "Ukraine Business"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів