Заручини принца Вільяма скасують через майбутні подружні зради?

25 серпня 2010, 11:18

Схоже, королівські заручини у Британії найближчим часом не відбудуться - принц Вільям та його дівчина Кейт Міддлтон розлучилися.

Приводом для розриву пари буцімто стали обопільні звинувачення у зраді, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на журнал "Globe".

Джерело видання запевняє, що до занепаду стосунків Вільяма та Кейт доклала руку і дружина принца Чарльза, Камілла Паркер-Боулз.

"Розрив - це, насправді, робота дружини принца Чарльза, Камілли. Її інтриги знищили їх", - запевнило джерело.


Принц Вільям порвав із коханою?

Чутки про те, що Міддлтон перехотіла бути нареченою принца, почали ширитися ще з середини літа.

"Кейт засмучена нешанобливою поведінкою Вільяма, яку він їй демонстрував у останні сім років", - розповів інформатор.

Не забулася й стара образа - "французькі поцілунки" Вільяма та поп-зірки Наташі Гамілтон, фото яких чотири роки тому опублікувала чи не кожна британська газета.

"Усі друзі та родина Кейт побачили їх (фотографії). Це було гнітючим для неї. Він навіть не намагався критися. Це те, що засмучує Кейт найбільше - вона сприйняла це як відверту неповагу Вільяма до неї, і це фото досі її переслідує", - зазначив співбесідник видання.

До того ж, британські царедворці навіть встигли попередити Міддлтон, що принц Вільям обов'язково піде стежкою свого тата і заведе коханку, а вона муситиме це терпіти.

"Французькі поцілунки" принца Вільяма з поп-зіркою дістали його наречену

"Це не ЯКЩО він це зробить, моя дорогенька. Це КОЛИ він це зробить - і тоді ти матимеш просто заплющити очі", - навів слова одного з радників королеви Єлизавети інформатор.

Як зазначило джерело, досі Кейт мусила поводитися згідно із королівським протоколом, їй вказували, що вдягати, коли всміхатися, а коли бути серйозною.

"Коли ж їй повідомили, що її майбутній чоловік обов'язково її зраджуватиме, їй стало фізично зле", - сказав інформатор.

Нагадаємо, лише нещодавно Вільям та Кейт оселилися разом. Задля облаштування родинного гніздечка дівчина навіть покинула роботу.

Майбутнє ж весілля парочки, яке тепер може й не відбутися, експерти встигли оцінити у 40 мільйонів доларів.

Фото "The Showbiz Spy" та "Just Jared"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів