Періс Хілтон зловили з кокаїном та не пускають до Києва

30 серпня 2010, 11:05

У п'ятницю скандальну білявку Періс Хілтон вже вкотре затримали із наркотиками.

Автомобіль, у якому знаходилася світська левиця та її бойфренд Сай Вейтс, поліцейські спинили для перевірки поблизу одного з готелів Лас-Вегаса.

Друга Періс було заарештовано за керування автомобілем під дією наркотичних речовин, повідомляє "TMZ".

Сама ж Хілтон, що сиділа на пасажирському сидінні, попросила поліцейських завести її до приміщення готелю, подалі від зайвих очей. Там, як розповів один з правоохоронців, у сумочці Хілтон і було знайдено невеличкий пакет кокаїну.


Після того, як білявка внесла необхідну суму застави, її відпустили.

Дата судового засідання невідома, проте Хілтон заборонено виїжджати з країни. Таким чином, ця витівка Періс поставила під загрозу її вересневий візит до Києва, де вона має взяти участь у конкурсі "Міс Україна 2010", повідомляє "Сегодня".

"Ми все ж сподіваємось побачити Періс у журі конкурсу, адже й гонорар їй вже заплачено", - повідомили джерела, наближені до організаторів конкурсу.

Періс не приїде до Києва через кокаїн?

До слова, білявка повинна не лише посидіти у журі, а й заспівати - усе це, подейкують, вже обійшлося організаторам у півмільйона євро або, за іншою інформацією, у мільйон доларів.

Аби зірці дозволили виїхати з США, потрібна величезна сума застави, яку українська сторона сплачувати "не готова", зазначило джерело.

Тож, у якості "запасної" запрошеної зірки організатори вже, про всяк випадок, розглядають акторок Шерон Стоун та Мег Райан, або ж топ-моделей Наомі Кемпбелл та Кароліну Куркову.

Як відомо, цим літом Хілтон вже потрапляла до рук правоохоронців. У липні її було затримано з марихуаною в аеропорту на Корсиці.

Крім того, тусовщицю запідозрили у курінні травички під час перегляду футбольного матчу на Чемпіонаті світу з футболу у ПАР, втім, цей інцидент пізніше було визнано "непорозумінням".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів