Руслана розповіла про любов до шипів та купання голяка

10 вересня 2010, 11:26

Співачка Руслана Лижичко частенько буває в Америці. Там артистка записує пісні, живе у давнього друга, купається голяка та перетворюється на рокершу.

Днями переможниця "Євробачення-2004" з'явилася на репетицію під ручку з таємничим чоловіком. Останнім виявився ніхто інший, як екс-кавалер Наталі Окунської - музикант Влад.

"Влад - це наш давній сімейний друг. Я живу в нього, коли буваю в Америці. На свою нерухомість закордоном ще не заробила. Та й не бачу особливого сенсу. Знімаю скромні апартаменти, коли сильно потрібно", - розповіла "Бліку" Руслана.

Окрім роботи в США Лижичко влаштовує й "рейди" по магазинах.


"Нарешті накупила купу шмоток. Не очікувала, що я нестерпна шмоточница. В основному це речі зі шкіри. Але особливо мені сподобався корсет з шипами. Коротше, безліч рокерського одягу! До речі, також там каталася на байкерських мотоциклах. Сила-силенна емоцій!", - похвалилася співачка.

Руслана показала чоловіка, у якого живе в Америці

Та чи не найбільший кайф Руслана отримує від нічного купання голяка в океані.

"Мені було дуже складно там адаптуватися. Зараз в Україні теж складно - голова обертом! Але в Америці мені допоміг адаптуватися і розслабитися океан. Я люблю купатися вночі в океані голяка!", - зауважила Лижичко.

До слова, на відміну від свого колеги Андрія Данилка, Руслана не збирається штурмувати "Євробачення" вдруге.

Однак співачка вважає, що на пісенний конкурс має поїхати минулорічна представниця Альоша.

"Взагалі, хочу, щоб поїхала Альоша другий раз - вона талановита. А Джамалуха нехай наступного року їде", - додала Руслана.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів