Колишній чоловік Брітні Спірз став на її захист

10 вересня 2010, 10:30
Колишній чоловік поп-співачки Брітні Спірз Кевін Федерляйн несподівано став на сторону екс-дружини у справі про сексуальні домагання .

Батько синів співачки не сумнівається, що всі звинувачення її колишнього охоронця Фернандо Флореса є сфабрикованими.

Про це "The Associated Press" повідомив адвокат Федерляйна.

"Він (Федерляйн) впевнений, що ці твердження з'явилися через фінансові мотиви. Вони видаються безпідставними", - зазначив юрист.

У те, що Брітні справді дозволяла собі сексуальні розваги у присутності маленьких синів, Федерляйн, який "вкрай серйозно" дбає про їхні інтереси, також не вірить.


Звинувачення Флореса, звісно, категорично відкидає й сама співачка.

"Цей позов є черговою безглуздою ситуацією, коли хтось намагається за рахунок родини Спірз зробити собі ім'я. Департаментом з захисту дітей та сім'ї було проведено власне розслідування щодо звинувачень Флореса, і справу було закрито", - повідомляє офіційний сайт артистки.

Федерляйн став на захист Спірз

Як відомо, Федерляйн та Спірз побралися у 2004-му році. У них народилося двійко синів - Шон Престон та Джейден Джеймс. Втім, за два роки шлюб розпався.

Після тривалих судових баталій опіку над дітьми вдалося отримати 32-річному Федерляйну.

Нагадаємо, екс-охоронець Спірз, Фернандо Флорес днями звернувся до суду, звинувачуючи артистку у сексуальних домаганнях.

Крім того, позивач закидає Спірз неналежне поводження із дітьми, зокрема, він стверджує, що Спірз займалася сексом у готельному номері, де в той час перебували малюки, била хлопчиків паском та годувала їжею, на яку малеча має алергію.

Перше слухання у справі Флореса призначене на 25-те січня.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів