Ван Дамм розлучається з дружиною заради українки?

15 вересня 2010, 11:07
Знаменитий актор Жан-Клод Ван Дамм , кажуть, таки зібрався покинути свою дружину заради української коханки Альони Каверіної .

Видання "Life Showbiz" запевняє, що адвокати кінозірки вже почали збирати документи, необхідні для старту шлюборозлучного процесу.

Нагадаємо, зі своєю нинішньою, п'ятою дружиною Гледіс Португіз Ван Дамм одружувався двічі.

"Його (Ван Дамма) стосунки з Гледіс ніколи не можна було назвати простими. Коли вони одружилися вдруге, то заключили партнерський контракт, останні кілька років вони спілкуються, швидше, як ділові партнери", - розповів помічник актора у Києві Девіс.

"Якщо він дійсно так кохає Альону, як про це каже, то майбутнє розлучення не буде для нього трагедією, а для його дружини сюрпризом", - додав співрозмовник.


До слова, за даними видання, Ван Дамм нібито вже встиг оголосили про свої заручини з українкою. І зробив це актор у Брюсселі, куди нещодавно й узяв із собою Альону.

Ван Дамм таки одружиться з Каверіною?

Нагадаємо, 49-річний Жан-Клод та 23-річна мешканка України познайомилися десь рік тому. За цей час актор не надто часто виводив коханку в люди. Натомість з'являлися чутки, що "супермен" нібито навіть піднімав руку на Каверіну.

Варто відзначити, що Ван Дамм вже п'ять разів брав шлюб. Вперше він одружився у 1980-му році зі своєю подругою зі спортклубу Марією Родрігес.

У 1985-му дружиною актора стала Синтія Дердерян. Однак їхній шлюб протривав лише рік.

Втретє Жан-Клод пішов під вінець у 1987-му році з чемпіонкою США з культуризму Гледіс Португіз.

Однак через захоплення актора кращою подругою Гледіс Дарсі Лальєр у 1992-му році шлюб був анульований.

Четвертий шлюб Ван Дамма з Дарсі також був недовгим. Змучена чисельними зрадами жінка у 1994-му році подала на розлучення.

А у 1999-му році Жан-Клод знову одружився на своїй третій дружині Гледіс.

Ван Дамм є батьком трьох дітей - двох йому народила Гледіс, а одного - Дарсі.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів