Мати Джексона знайшла нових винних у його смерті

16 вересня 2010, 15:35

Мати покійного поп-короля Майкла Джексона Кетрін подала позов на організаторів його прощального концертного турне.

Жінка стверджує, що компанія AEG не забезпечила її синові належного медичного обслуговування, передає "ВВС".

Зокрема, Кетрін Джексон заявила, що компанія не надала співакові медичне обладнання, яке могло б врятувати його життя, і не здійснювала належного нагляду за лікарем, який стежив за здоров'ям короля поп-музики.

Так, матір співака запевняє, що саме AEG найняли славнозвісний кардіолог Конрад Мюррей для її сина.


"У момент смерті Майкл Джексон був під безпосереднім наглядом лікаря, обраного, найнятого і підконтрольного AEG", - стверджує жінка.

За словами Кетрін Джексон, компанія зажадала, щоб співака лікував саме доктор Мюррей. Нагадаємо, останнього підозрюють у тому, що він ввів артисту дозу знеболюючого препарату, які, за однією з версій, призвели до смерті Джексона.

У позові також йдеться, що на Майкла чинився тиск у зв'язку з майбутнім концертом у Лондоні, репетицією якого він займався напередодні смерті.

У AEG поки не коментують повідомлення про позов. Так само не повідомляється і розмір компенсації, який Кетрін Джексон вимагає від організаторів турне.

Нагадаємо, Кетрін Джексон є опікункою трьох дітей поп-зірки тож і позов подає від їх особи.

Жінка стверджує, що старший син Джексона, Принц, переніс серйозну травму, ставши свідком останніх хвилин життя свого батька.

"Мета цього позову - раз і назавжди донести до світу правду про те, що сталося з Майклом Джексоном", - йдеться в заяві юриста Кетрін Джексон.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів