Гвен Стефані та Дженніфер Аністон стали найстильнішими

16 вересня 2010, 18:00

Видання "People" представило десятку найкраще вбраних знаменитостей, кожна з яких одержала перемогу у своїй номінації.

Власниця досконалої фігури Дженніфер Аністон, яка, як ніхто, невимушено виглядала на червоній доріжці, одержала перемогу в номінації "Американська класика", пише "People".

Пальма першості у цьогорічній номінації "Зухвала діва" належить співачці Ріанні, яка демонструє вірність авангардним дизайнерам та постійно змінює зачіски.

Акторку Джессіку Альбу експерти назвали "Майстром поєднань" через її майстерне вміння міксувати стилі casual та chic, жіночне із різким.


Переможницею у номінації "Світська левиця" є актриса американського серіалу "Glee" Леа Мішель.

Перемогу ж у номінації "Королева червоної доріжки" експерти віддали зірці "Аватару" Зої Салдана, що засліплювала цього року публіку своїми гідними подіуму сукнями.

Співачка Гвен Стефані стала кращою в номінації "Матуся-рокер". Артистка, що виховує двох таких само модних синочків Кінгстона та Зуму, неперевершено міксує малюнки та пропорції, створюючи власний авангардний стиль.

Аністон визнали найстильнішою

Першість у номінації "Принцеса, що чекає" віддано дівчині британського принца Кейт Міддлтон, яка вирізняється "класичним британським смаком".

У номінації "Лялечка в джинсах" перемогу виборола зірка стрічки "Нью-Йорк, я люблю тебе" Рейчел Білсон. Вважаючи комфорт найвищим пріоритетом, центральним елементом свого славнозвісного вуличного стилю вона зробила саме джинси.

Зірка реаліті-шоу та світська левиця Олівія Палермо здобула першість в номінації "Аристократична дівчина".

Колишня модель, зірка стрічки "Троя" Діана Крюгер одержала перемогу в номінації "Ренегат подіуму". Казково виглядаючи на червоній доріжці, вона не уникає відверто зухвалих речей, як, наприклад, вкрите металом вбрання від "Karl Lagerfeld" чи декорована пір'ям бронзова сукня "Lanvin".

До слова, ніхто з "торішніх" модниць до десятки 2010-го року не потрапив.

Детальніше зірок читайте на "Українська правда. Життя": "Найстильніші зірки року: від класичної Аністон до зухвалої Ріанни"

Фото ellegirl.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів