Ван Дамм не хоче одружуватися на українці

21 вересня 2010, 14:33
Актор Жан-Клод Ван Дамм заявив, що не збирається розлучатися зі своєю дружиною заради української подружки, пише "Сегодня".

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що кінозірка вже дав команду адвокатами, аби ті збирали необхідні для розлучення папери. Більше того, подейкували, що Жан-Клод вже навіть заручився з українкою Альоною Каверіною.

Та, схоже 23-річна дівчина з Кривого Рогу так і не отримає статус дружини знаменитого актора. Адже Ван Дамм заявив, що не збирається розлучатися з нинішньою дружиною Гледіс Португіз.

"Не розумію, навіщо люди вигадують нісенітниці! Це повна маячна, що я розлучаюся з дружиною Гледіс", - запевнив Ван Дамм.

"Звісно, в нас бувають сварки, як і у всіх сім'ях, але це не привід гримати дверима. Тим паче ми з Гледіс і так вже одного разу розлучалися. Дружина у мене найкрасивіша і кохана, і я вдячний їй за терпіння, вона пробачає мені стільки нехороших речей", - додав він.

Ван Дамм не поведе Альону до вівтаря

Після цих слів цілком закономірним стало питання, ким же для актора є українка Альона.

"Подруга", - лаконічно мовив Жан-Клод.

До слова, наразі Ван Дамм знімає фільм у Румунії. У новій картині кінозірки зіграє новоявлена "міс Україна-2010" Катерина Захарченко.

"Я граю роль нареченої, яка на весіллі промовляє тост своєму батькові. А в цей момент Ван Дамм в уніформі офіціанта перерізає йому горло", - поділилася Захарченко, яка вже перебуває у Бухаресті.

Фото "Сегодня"

IDEALMEDIA