Карлу Брюні попросили не співати заради чоловіка

27 вересня 2010, 14:51
Першу леді Франції Карлу Брюні-Саркозі попросили відкласти запис свого четвертого альбому заради рейтингів чоловіка, пише "Paris Match".

Радники Ніколя Саркозі припустили, що вихід нового альбому може негативно вплинути на ставлення жителів Франції до глави держави. Мовляв, доки країна страждає, перша леді веселиться.

Останнім часом Ніколя Саркозі активно критикують у ЗМІ. Міжнародне співтовариство неоднозначно відреагувало на ліквідацію циганських поселень і депортацію ромів з Франції. Окрім того зіграли свою роль численні акції протесту через невдоволення французів економічною політикою влади.

Тож, щоб не спровокувати нові невдоволення з боку населення, президентська дружина поки не буде записувати альбом.

"Вона зрозуміла, що мусить ще на кілька тижнів "взяти у дужки" свою кар‘єру. Тим не менш, вона не жалітиметься. Згодом усе це стане матеріалом для її пісень", - каже одна з подруг Брюні.

Відомо, що для свого альбому скандальна перша леді підготувала 24 пісні, серед них і композиція-пародія на президентське життя

Карла готова не співати заради коханого Ніколя

Наразі неясно, коли Брюні зможе відновити роботу над платівкою, оскільки вже в наступному році почнеться передвиборча кампанія. У 2012-му французам належить обрати президента.

До слова, Брюні вже встигла продемонструвати частину підготовлених пісень публіцистам Іву Дере і Мішелю Дармона, що працювали над біографічною книгою "Карла і її амбіції".

Як нагадує "Лента.ру", книга надійшла в продаж минулого тижня. Практично одночасно з нею вийшла у світ інша біографія Карли Брюні, написана скандальною журналісткою Бесмою Лаурі.

У ній значна увага приділяється особистому життю Брюні. Зокрема, у книзі наводяться непідтверджені відомості про пластичні операції Карли і факти, пов'язані з юністю французької першої леді, коли вона працювала моделлю.

Раніше на популярності Ніколя Саркозі негативно позначилася публікація фотографій оголеної Карли Брюні.

А попередню платівку Брюні "Comme si de rien n'était" музичні критики сприйняли вкрай холодно.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів