Карлу Брюні виріжуть з фільму Вуді Аллена?

13 вересня 2010, 16:57

Кінокар'єра першої леді Франції Карли Брюні-Саркозі під загрозою - її можуть "вирізати" з нової стрічки Вуді Аллена "Північ у Парижі".

Для того, щоб перезняти усі сцени за участю Брюні, найняли її "молодшу копію", повідомляє "The Daily Mail".

У липні 42-річній дебютантці знадобилися дюжини дублів, аби відзняти сцени, в яких вона йде до хлібної крамниці, а тоді із серйозним виразом обличчя несе звідти невеличкий багет.

До слова, платили президентській дружині менше 200 доларів на тиждень - мінімальну акторську платню, пише "The Telegraph".

Нині ж ті самі сцени з багетом перезнімаються у виконанні 25-річної акторки Лі Седу.

"Лі - безперечна зірка і виглядає вражаюче схожою на Карлу у молодості", - розповів інсайдер, який має відношення до знімального процесу.

"Хоча те, що перша леді Франції носить Парижем багет і є вельми незвичним, Лі набагато краща актриса", - зазначив інформатор.

Як повідомляється, прем'єра стрічки відбудеться на Канському кінофестивалі наступного травня. До того моменту про акторський склад ніхто не дізнається.

Сама Карла Брюні якось зізналася, що з неї може бути "жахлива" акторка, втім, їй би хотілося одного дня розповідати своїм онукам, що вона з'явилася у фільмі Вуді Аллена.

З Брюні не вийшло акторки?

Вочевидь, із цим погоджуються французькі кінозірки Бріджит Бардо та Катрін Деньов. Обидві зірки вщент розкритикували Брюні, порадивши їй ліпше зосередитися на обов'язках першої леді.

Слід зазначити, що найближчим часом третій дружині президента Франції справді буде не до акторства. Світ невдовзі побачить книжка, що обіцяє розкрити "секрет життя та коханців" Карли Брюні, пише "The Daily Mail".

Автором майбутнього бестселеру, назва якого ще невідома, є Бесма Лаурі, яка зробила собі ім'я завдяки скандальній біографії футболіста Зінадіна Зідана.

Книга справді "містить вибухові одкровення про все, що стосується Карли, від її стосунків з таємними коханцями до пластичної хірургії", - підтвердило джерело з видавництва.

Як відомо, Карла Брюні незадовго до свого одруження із Саркозі заявляла: "Моногамія - це для мене нудно".

До колишніх коханців першої леді, яку Іран нещодавно назвав "повією", зараховують чимало селебрітіз, включаючи рок-зірок Міка Джаггера та Еріка Клептона.

Фото aksesasia

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів