Земфіра зібралася всиновити малюка?

29 вересня 2010, 10:55

Щоб врятувати свою матір від самотності, російська співачка Земфіра Рамазанова вирішила всиновити малюка.

За останній рік рок-діва втратила своїх найближчих людей: батька і братів. З кровних родичів у Земфіри залишилася тільки мама Флорида Хакієвна.

Щоб літня жінка змогла пережити горе, співачка наполягає на її переїзді з Уфи до Москви. А щоб хоч трохи втішити бідну маму, Земфіра планує всиновити для неї маленького хлопчика, адже та так давно мріє про онуків, пише "Экспресс-газета".

Земфіра збирається всиновити дитину?
Нагадаємо, у червні цього року 34-річна артистка поховала брата Раміля Рамазанова . Відомий у Башкирії бізнесмен загинув у 43 роки, потонувши під час підводного полювання.

Минулого ж року Земфіра пережила іншу трагедію - на 78-му році життя помер її батько. А до того як помер батько, пішли з життя двоє зведених братів співачки.


Земфіра дуже переживає за свою матір, яка після похорону сина замкнулася у собі і ні з ким, крім доньки, не спілкується.

Тож артистка прийняла рішення забрати маму до себе в Москву. Єдина проблема - чим зайняти пенсіонерку.

"Трагедія в тому, що останні роки мама Земфіри доглядала за своїм чоловіком. Коли його не стало, Флорида Хакієвна залишилася одна. Але тоді її відвідував син Раміль. Зараз не стало і його. І життя її перетворилася на справжнє страждання", - розповів один з приятелів зірки, саунд-продюсер її першого альбому Олексій Зикін.

Тож тепер Земфіра намагається якось допомогти мамі, розуміючи, що тій потрібно про когось піклуватися.

За словами приятеля співачки, Земфіра прийняла рішення усиновити малюка з дитбудинку. Мовляв, рок-артистка вже отримала дозвіл на опікунство.

В оточенні Рамазанової розповіли, що кілька тижнів тому вона їздила до підмосковного дитячого будинку.

"Земфіра була у нас. Приїхала під вечір, коли деякі дітлахи вже спали. Привезла іграшки, запитала, чого бракує. Поговорила з парою хлопчиків, один їй дуже сподобався", - розповіла директор дитячого будинку.

"Він неслов'янської зовнішності. Її це, напевно, в ньому і привабило. І, головне, вони швидко знайшли спільну мову. Сподіваюся, що у Земфіри все складеться і вона забере малюка звідси", - додала співрозмовниця.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів