Корольова і Ніколаєв розійшлися через проблеми з сексом

8 жовтня 2010, 17:49
Співачка Наталя Корольова розповіла, чому вони з розійшлися з композитором Ігорем Ніколаєвим .

Як з'ясувалося, каменем спотикання став секс, пишуть "Тайны звезд".

"Наш шлюб з Ніколаєвим розпався через мою жіночу недосвідченість. Я була зовсім дівчинкою і не надавала великого значення цьому питанню. А Ігорю елементарно не вистачало виходу сексуальної енергії!", - відверто зізналася Корольова.

"Звичайно, йому треба було поговорити зі мною, навчити мене... Адже він був набагато старшим і досвідченішим. Але, на жаль, чоловік цього тоді не зробив", - додала вона.

Подейкують, Ніколаєв вирішував проблему "виходу сексуальної енергії" по-іншому: він зраджував своїй дружині, користуючись кожною нагодою.


Наташа досі пам'ятає, як одного разу на гастролях зайшла в номер до коханого, а він на ліжку завис над дівчиною з розсунутими ногами.

Корольова та Ніколаєв не змогли бути разом через секс

Зовсім іншакше все у Корольової з нинішнім чоловіком - Сергієм Глушком, більш відомим як Тарзан.

"Якщо для Ігоря я була перш за все музою, що дало нам неймовірний підйом творчої енергії, то для Сергія я передусім жінка. Серьожа розкрив у мені жіноче начало, яке багато років спало. Як чоловік і жінка ми відразу з ним співпали! Це стало ясно після самого першого разу, коли я приїхала до Тарзана в гості", - зауважила співачка.

"Сергій - взагалі витівник. І багато в чому його еротичні фантазії - дуже креативні! То костюмовані вистави влаштує, то цікаві подарунки піднесе з секс-шопу", - похвалилася Наталя.

Щоправда, згадуючи своє життя з Ніколаєвим, тепер вже досвідчена в сексі Корольова, зітхає:

"Якщо б ми зустрілися з Ігорем не тоді, коли мені було 16, а йому - 29, а зараз, думаю, жодних проблем з сексом у нас не було б. Йому б все дуже сподобалося".

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів