Хетевей обставила Кідман за рентабельністю

30 жовтня 2010, 21:33

Актрису Енн Хетевей визнали "найрентабельнішою" у Голлівуді за версією журналу "Forbes".

Після виходу фільму на екрани кожен долар, заплачений Хетевей, перетворюється на 64, пише "Forbes".

Піднятися на вершину списку Енн допоміг фільм "Аліса у Дивокраї", який заробив 1 мільярд у світовому прокаті. Інша її стрічка 2009-го року "Війна наречених" принесла скромніші прибутки - 115 мільйонів доларів. Втім, і гонорар актриси був не надто великим.

Другу сходинку посідає Кейт Бланшетт, що знялася у стрічках "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" та "Робін Гуд". В обох випадках вона заробила суттєво менше, ніж її колеги-чоловіки. Кожен долар, вкладений у Кейт, згодом обернувся у 27 доларів.


Третю сходинку розділили між собою Дженніфер Аністон та Меріл Стріп. "Рентабельність" кожної з них становить 1:21. І це попри те, що фільму за участю Аністон "Любов трапляється" вдалося заробити лише 36 мільйонів доларів.

Що ж до фільмів, де зіграла Стріп, то "Mamma mia!" заробив у світовому прокаті 610 мільйонів доларів, а "Прості складнощі" - 220 мільйонів.

Кожен долар, заплачений Хетевей, перетворюється на 64 долари

Останнім у п'ятірці стоїть ім‘я Сари Джессіки Паркер. Як зазначає видання, у випадку з двома повнтометражками про "Секс та місто" акторку з упевненістю можна назвати "вдалою інвестицією", що ж до решти фільмів - не надто.

Якщо обидві кіноекранізації культового серіалу заробили у прокаті 705 мільйонів доларів, то фільм "Подружжя Морган в бігах" - лише 85 мільйонів. Втім, кожен долар, заплачений Паркер, в середньому все рівно приносить 17.

Далі в рейтингу розташувалися: Анджеліна Джолі з "рентабельністю" у співвідношенні 1:14, Кейт Хадсон та Камерон Діаз, які перетворюють кожен долар на 13.

Замикають десятку Різ Візерспун, інвестиції в яку повертаються у дванадцятикратному розмірі, та Ніколь Кідман зі співвідношенням 1:11.

Цікаво, що зірка "Трансформерів" Шайя Лабеф, лідер попереднього аналогічного рейтингу, в якому брали участь як актриси, так і актори, цього разу до топ-10 взагалі не потрапив.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів