П'яний "янгол" повторив німецький "подвиг" Луценка

2 листопада 2010, 13:07

Американському акторові Брайяну Краузе, відомому за роллю янгола-охоронця на ім'я Лео у серіалі "Зачаровані", довелося провести ніч за ґратами. А все через те, що білявий симпатяга вирішив повторити франкфуртський "подвиг" екс-міністра Юрія Луценка.

У неділю правоохоронці зняли 41-річного актора просто з трапа літака в аеропорті Лос-Анджелеса. До лайнера Краузе не пустили через алкогольне сп'яніння та хуліганську поведінку.

Рішення не брати на борт зіркового пасажира прийняв капітан літака, як повідомили джерела в правоохоронних органах порталу "TMZ".

Брайян Краузе у ролі ангела-охоронця Лео (ліворуч) у серіалі про магічні сили трьох сестер "Зачаровані"

Краузе ж піти не побажав та заходився сваритися з персоналом, доки не прибула поліція. Офіційним приводом для затримання чоловіка називають перебування у стані сп'яніння в громадському місці.


Актора доправили до найближчого відділку, де він просидів усю ніч. Протверезілу зірку "Повернення до блакитної лагуни" випустили на волю близько сьомої ранку.

Представники Краузе не дали коментарів щодо пригоди.

У телевізійному серіалі "Зачаровані" разом із Краузе знялися Шеннен Догерті, відома за роллю Бренди у "Беверлі Хіллз 90210", та Алісса Мілано, відома за роллю Дженніфер Мансіні у "Районі Мелроуз".

Як повідомлялося раніше, у травні 2009-го колишнього міністра МВС Юрія Луценка не пустили на борт літака як пасажира у стані алкогольного сп'яніння.

Стопкадри з сайту www.fanpop.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів