Колишня Гібсона була з охоронцем-зеком на ліжку. ФОТО

11 листопада 2010, 15:22
Колишня коханка Мела Гібсона Оксана Григор'єва була в близьких стосунках зі своїм охоронцем . Принаймні на цьому вперто наполягає сам імовірний коханець Оксани - колишній в'язень Крістіан Отто Херцог.

Підтвердженням його версії можуть бути фото, на яких він зображений із Оксаною на ліжку. Причому Григор'єва вдягнена у саму нічну сорочку, повідомляє "TMZ".

Щоправда, юрист жінки, Ден Горовіц, на все це відказує, що Оксана того дня усього лише позувала для журналу "People".

Втім, винахідливий Херцог має й ще аргументи. Чолов'яга надіслав іншому адвокатові Григор'євої провокаційного електронного листа.

"Ти згоден з тим, що Оксаниній команді в якийсь момент потрібно буде визнати, що Оксана та Ден збрехали "TMZ", і що тобі потрібно буде сказати "TMZ" правду, що насправді Оксана і я були близькі?" - йшлося в листі.


Лист-відповідь адвоката містив лише одне слово: "Так".

Щодо цього дивного листування Горовіц також має пояснення. З його слів, завданням адвоката, який відповідав Херцогу, було заспокоїти неврівноваженого чоловіка.

"Коли його було повністю викреслено зі світу Оксани, ми оцінили його як очевидну та реальну загрозу для її життя. Водячи його за ніс та змушуючи почуватися важливим, ми сподівалися, що він ущухне, замість того аби вибухнути та зашкодити комусь", - переконує юрист.

Нагадаємо, в жовтні адвокати Мела Гібсона домоглися видачі судового ордеру, який забороняє Херцогові наближатися до маленької Люсії - доньки актора й Оксани.

Юристи ж Григор'євої охарактеризували її колишнього охоронця як "наполовину шантажиста, наполовину психопата".

Фото "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів