Гоша Куценко покинув наречену?

16 листопада 2010, 13:54
Російський актор Гоша Куценко , кажуть, проміняв свою давню подружку Ірину Скрініченко на актрису-початківця.

За даними "Life Showbiz", 43-річний мачо не на жарт захопився 22-річною випускницею Щепкинського училища Іриною Горбачовою.

З дівчиною Гоша познайомився на зйомках фільму "Компенсація". До слова, у картині Горбачова грає доньку Куценка.

Подейкують, Іра не встояла перед привабливим партнером по знімальному майданчику. Та й Куценко, схоже, не став противитися симпатії з боку дівчини.

Днями парочку бачили біля одного з театрів. Мовляв, Горбачова чекала на Гошу біля службового входу. А коли актор вийшов, то взяв дівчину за руку й повів гуляти.


А згодом акторська парочка зникала у під'їзді будинку, де наразі живе Куценко.

Гоша знайшов собі нову Ірину

"Гоша живе у нас в будинку вже кілька місяців. Молода брюнетка з'являється у нього кілька разів на тиждень. По ним помітно, що вони давно знайомі", - розповіла сусідка актора.

Нагадаємо, ще півроку тому Куценко збирався одружитися на моделі Ірині Скрініченко. Щоправда, згодом з'явилася інформація, що актор відклав весілля через своїх батьків.

Тепер же, подейкують, що насправді Гоша зрозумів, що Ірина, з якою він прожив разом 8 років - не та дружина, про яку він мріяв.

"Іра його окрутила. Нехай живуть, якщо справа лише в красі, але, знаєте, ми, хохли, кажемо: "Краса - це чудово, але має бути ще щось", - казав раніше батько Куценка.

Фото "RusKino" та "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів