Путін назве свого собаку на честь Азарова?

17 листопада 2010, 17:54

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін знайшов чергову важливу справу для росіян - обрати ім'я для його нового чотирилапого друга.

Відповідний заклик було розміщено на сайті політика:

"Голова уряду Російської Федерації Володимир Путін поки не вигадав кличку цуценяті, що його йому подарували під час візиту до Болгарії. Росіяни можуть допомогти главі уряду підібрати для болгарської (каракачанської) вівчарки ім'я".

Відтепер кожен бажаючий може надіслати свій варіант "чоловічого" прізвиська для нового собаки прем'єра.


Нагадаємо, нещодавно Путін отримав у подарунок цуценя болгарської вівчарки. Власне, у пса було ім'я - Йорго, але Путіну воно чимось не догодило.

"Новий вихованець глави уряду пройшов короткочасний карантин і абсолютно здоровий. Поки він оселився в Ново-Огарьово", - відзвітували на сайті прем'єра.

Поки що щеня ще не познайомилося з іншим собакою Путіна - чорним лабрадором Коні, якій вже 11 років.

"Звичайно, дуже важливо, як вони побудують свої стосунки", - відзначили в прес-службі прем'єр-міністра.

Тим часом інтернет-користувачі бурхливо відреагували на нову ініціативу Путіна. Блогери по-різному поставилися до заклику відомого "собачника".

"Ну, хоч якісь новини викликають розчулення і радість", - наводить слова користувача ЖЖ tanyshka6488 "GZT.ru".

"Кашин побитий, Пихалов побитий, у Москві якась дівчина під поїзд кинулася. Росія в рейтингу корупції серед країн третього світу. Зате, подивіться, яка собачка", - обурюється у свою чергу блогер krevedko_style.

Деякі користувачі інтернету вважають, що главі російського уряду слід займатися справами важливішими.

"Поки громадян Росії вирізують сім'ями, прем'єр-міністр бажає розважити себе вікторинами", - пише ще один інтернет-користувач ami-kron.

Багато блогерів також згадали фразу з гоголівського "Ревізора" про чиновника, який брав хабарі тільки "прудкими щенятами".

Однак більшість користувачів відреагували на пропозицію Путіна з гумором.

Наразі серед прізвиськ, які інтернет-користувачі запропонували для щеняти Путіна, є: Медвед, Фелікс (на честь Фелікса Дзержинського), Азаров (на честь українського прем'єра Миколи Азарова), Шашлик, Сексот, Ротшильд, Муму, Белкострел, Газпром, Тиранозавр, Нанотехнологія, Поліграф Поліграфович.

Фото "АР" з сайту "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів