Чарлі Шин тягне до суду "придушену" ним порнозірку

23 листопада 2010, 11:16

Скандальний актор Чарлі Шин звернувся до суду з позовом проти порноактриси Капрі Андерсон, яка була присутня на нью-йоркській гулянці, що закінчилася для Шина "голим дебошем" та госпіталізацією.

Зірка стрічки "Гарячі голови" звинувачує Андерсон (вона ж Крістіна Волш) у вимаганні. Чарлі стверджує, що жіночка бажала здерти з нього "щонайменше мільйон доларів". Інакше ж вона погрожувала своїми "брехливими оповідками" нашкодити його кар'єрі, пише "TMZ".

Окрім того, "корислива зірка порнографічних фільмів та ласа до реклами аферистка" нібито обіцяла повідомити відповідну установу про те, що Шин порушив умови свого випробувального терміну.

На додачу у позові зазначається, що Андерсон поцупила годинник "Patek Philippe" вартістю у 165 тисяч доларів, якого тієї ночі недорахувався Шин.


"Шин ніколи не нападав, не бив та не погрожував Волш", - стверджують представники актора. В якості аргументу вони наводять слова самої Капрі, сказані нею правоохоронцям після інциденту - що Чарлі поводився, "як справжній джентльмен".

Сума відшкодування, яку бажав би отримати ображений Шин, має бути не меншою за вартість зниклого годинника.

Зі свого боку, про свій намір подати скаргу на актора оголосила й сама Капрі, повідомляє видання.

Події тієї бурхливої ночі жіночка натхненно змалювала у шоу "Доброго ранку, Америко". У програмі Капрі розповіла, як Шин нюхав "білу порошкоподібну речовину", а згодом тримав свою гостю за горлянку.

Нагадаємо, наприкінці жовтня служба безпеки нью-йоркського "The Plaza Hotel" змушена була серед ночі викликати поліцію через бешкет, зчинений у номері Шина. Сам актор був не при собі та "в чому мати народила", а його гостя Андерсон - замкнена у вбиральні.

Фото "Pop on the Pop"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів