Жигунов мститься Заворотнюк?

25 листопада 2010, 11:27

Російська актриса Анастасія Заворотнюк опинилася в центрі нового скандалу: "няня Віка" ризикує втратити квартиру в Ялті та проходить свідком у справі про наркотики.

У всіх своїх бідах Настя винуватить екс-коханця Сергія Жигунова, пише "Комсомольская правда".

Минулого року актриса була змушена попрощатися зі своєю ялтинською льодовою ковзанкою. А тепер Заворотнюк можуть позбавити власного житла на березі Чорного моря.

За рішенням суду на ялтинську нерухомість Насті накладено арешт на невизначений термін.


До слова, квартиру з видом на море Заворотнюк купила разом з колишнім цивільним чоловіком Жигуновим ще у 2006-му році.

Компанія-забудовник запропонувала "няні Віці" побудувати житло в одному з маєтків колишнього санаторію, а також купити землю біля нього під будівництво.

Тоді Жигунов і Заворотнюк вклали у квартиру власні кошти і сподівалися заїхати туди до весілля. Однак до нових апартаментів Настя заселилася вже з новим чоловіком - фігуристом Петром Чернишовим.

Завортнюк колись збиралася заміж за Жигунова

Окрім того, до Ялтинського суду невідомий подав позивну заяву про визнання недійсною угоди купівлі-продажу та приватизації колишньої землі санаторію.

Те, що позов надійшов від третьої особи, а не від учасника купівлі житла, адвокати називають "юридичним фокусом". Мовляв, це робиться тоді, коли справжній позивач не хоче світитися.

До слова, позивач вказав конкретні причини, чому угода має бути анульована. Виявляється, Заворотнюк облаштувала своє "гніздечко" на спірній землі, яка належить державі. Тож наразі проводиться перевірка - чи законна була приватизація і хто дав дозвіл, щоб державна земля відійшла до приватних рук, та ще й громадянки Росії.

Та це не усі негаразди в житті Анастасії. Нещодавно актрису викликали на допит у Криму. Мовляв, телезірка проходить свідком у справі про наркотики. У молодиків, які виявилися друзями Заворотнюк, знайшли наркотики.

Цікаво, що у своїх теперішніх проблемах Настя винуватить екс-коханого.

"Жигунов зі своєю помічницею давно влаштовують мені підступи. З їхньої подачі мені роблять капості", - випалила актриса.

Щоправда, за словами Заворотнюк, Жигунов не може претендувати на її ялтинське житло.

Настю з її нинічшнім чоловіком Петром Чернишовим вже якось виганяли з Ялти

"Він не може претендувати на моє житло, адже я купувала ялтинську нерухомість разом з чоловіком Петром. Нічого Жигунов у цю квартиру не вкладав! Я все життя пашу... Знаєте, скільки мені доводиться пахати, щоб забезпечити себе і свою сім'ю!" - заявила Настя.

Водночас Жигунов каже, що таки вкладав власні гроші у купівлю квартири в Ялті.

"Я можу претендувати на цю власність. І за законом, і ... за поняттями. Але особисто я на розділ ялтинського майна Анастасії в суд не подавав", - запевнив Сергій.

Наразі Анастасія Заворотнюк найняла адвокатів, які будуть захищати її права в суді. Зокрема, стало відомо, що поданий позов про визнання накладеного арешту на квартиру актриси є незаконним.

Фото zavorotnyuk.find-info.ru та dnl.dn.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів