Червоненко взяв верх над "нянею Вікою"

4 вересня 2009, 17:25
Конфлікт між віце-мером Києва Євгеном Червоненком та акторкою Анастасією Заворотнюк завершився на користь першого.

Ялтинський міськвиконком постановив демонтувати каток "Ялта Ice", повідомляє прес-служба "Prime Yalta Rally".

Підставою для такого рішення стала відсутність у власників ковзанки необхідних погоджень і дозволів контролюючих служб міста, а також початок заходів з підготовки та проведення п'ятого "Prime Yalta Rally".

Відтак, 4-го вересня вдень почали розтоплювати лід та демонтувати "Ялта ICE".

"Я радий, що влада поставила крапку в цьому безглуздому конфлікті. І мені, як і раніше, цікаво, про які сотні тисяч збитків говорить Анастасія Заворотнюк, якщо квитки на ковзанку майже не продаються і вона практично порожня? Якщо це не так, буду радий побачити відповідну документальну звітність", - заявив співорганізатор "Prime Yalta Rally" Олександр Кріжевич.


"Метою її дешевих маніпуляцій була спроба списати свої борги на місто чи організаторів Етапу Кубка Європи", - заявив він.

Червоненко виграв "бій"

За його словами, українські партнери Заворотнюк передали інформацію про її боргові зобов'язання, які відкривають справжні причини публічного скандалу і заяви акторки.

Кріжевич повідомив, що загальна сума боргових зобов'язань власників ковзанки Анастасії Заворотнюк і її чоловіка Петра Чернишова складає більше 700 тисяч гривень.

"Ситуація проста - Анастасія Заворотнюк спробувала використати образ провінційної няні з серіалу для врегулювання питань свого бізнесу. На жаль, вона загралася і надто увійшла в образ.

Мені дуже шкода, що сучасний Остап Бендер в жіночому виконанні намагається обдурити мою країну. Анастасії я би порекомендував в подальшому бути уважнішою у веденні бізнесу чи не вести його зовсім, а робити те, що вона вміє - зніматися у серіалі про няню", - сказав Євген Червоненко.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів