Червоненку після БТР хочеться на лижі

30 листопада 2010, 13:46

Екс-губернатор Запорізької області Євген Червоненко свій день народження проведе на лижах.

20-го грудня, у день свого 51-річчя, Євген Альфредович натягне лижі й вирушить підкорювати гірські вершини, пише "Сегодня".

На відміну від торішнього сабантуя любитель екстриму Червоненко хоче обійтися активним відпочинком в оточенні найближчих друзів.

"Цього року не планую влаштовувати великий захід. Взагалі хочу постаратися вибратися з парою кращих друзів на який-небудь гірськолижний курорт і покататися на лижах", - зізнався він.


Причому догодити із подарунком політику буде легко.

"Отримувати люблю абсолютно будь-які подарунки, піднесені з душею, а вартість для мене немає жодного значення ", - запевнив Червоненко.

До речі, торік на честь свого 50-річчя Євген Альфредович влаштував справжній банкет. На його ювілей зібралося близько трьохсот гостей.

Тоді Червоненку подарували справжній БТР, який став в нагоді для полювання, ретровелосипед, а також шолом Ferrari.

Дочка іменинника Олександра декорувала банкетний зал ресторану під шахматку. А молодший син Альфред вручив батькові іграшкову машинку.

Також у грудні святкує дні народження подружжя мільярдерів Пінчуків. 3-го грудня свій день народження святкує дочка екс-президента Леоніда Кучми Олена Пінчук. А вже 14-го грудня - її чоловік Віктор Пінчук.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів