Кіркоров божиться, що не бив жінку

7 грудня 2010, 15:47

Російський співак Філіп Кіркоров, якого звинувачують у жорстокому побитті жінки-режисера, категорично спростовує свою причетність до інциденту.

"Нічого подібного не було. Ну ви що! Я зараз буду з цим розбиратися, я щойно прилетів. Я не знаю, кому це потрібно і навіщо. Для мене це цілковита загадка", - наводить слова Кіркорова "ER-portal.ru".

"Я замість того, щоб отримувати задоволення від чудових церемоній, що мали місце, зараз займаюся тим, що намагаюся виправдатися у тому, чого не робив, до чого не маю жодного відношення", - додав артист.

Також Філіп заявив, що його лякають безпідставні звинувачення. Більше того, він оголосив, що навіть не знає жінку, чиє побиття йому приписують.


"Я цю Марину Яблокову не знаю, я з нею навіть не знайомий. Зараз буду розбиратися. Хочу зрозуміти, що відбувається, звідки ноги ростуть. Як легко повісити на людину ярлик того, чого вона не робила і не має до нього відношення", - обурився співак.

Нагадаємо, Кіркорова звинувачують у тому, що він побив другого режисера Марину Яблокову на репетиції російської музичної премії "Золотий грамофон".

Жінка вже встигла написати заяву до міліції, де запевняє, що артист бив її ногами по животу і грудях.

У Московському карному розшуку підтвердили, що до них надійшла заява від Яблокової, передає "Інтерфакс".

За словами офіційного представника Генуправління внутрішніх справ Москви Віктора Бірюкова, наразі перевіряються факти, викладені у заяві.

Спершу Яблокова нібито хотіла вирішити справу мирно. Але тепер вона налаштована притягнути Кіркорова до кримінальної відповідальності. Про це "Інтерфаксу" заявив адвокат жінки Сергій Жорін.

Водночас представниця Філіпа Кіркорова заявила, що у міліції їй сказали, що заяви від Яблокової не надходило.

"Всі ці чутки про побиття Яблокової дуже перебільшені. Я не виключаю, що цей інцидент є якоюсь піар-акцією", - зауважила представниця співака.

Фото "Вестей.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів