Кіркоров жорстоко побив жінку ногами?

7 грудня 2010, 10:27

Російського співака Філіпа Кіркорова звинувачують у побитті режисера на репетиції церемонії вручення премії "Золотий грамофон".

За словами другого режисера Марини Яблокової, Кіркоров ногами бив її по животу і грудях. Водночас представники співака спростовують інформацію про побиття і називають висунуті звинувачення "непорозумінням", повідомляє "Газета.ру".

У понеділок 6-го грудня 29-річна Марина Яблокова, яка працювала другим режисером на церемонії музичної премії "Золотий грамофон", звернулася з заявою до міліції. За словами Яблокової, на репетиції церемонії її побив артист Філіп Кіркоров.

Як повідомляє адвокат потерпілої Сергій Жорін, постраждала вимагає порушити кримінальну справу за статтею 115 (умисне заподіяння шкоди здоров'ю) і за 130 (образа) Кримінального кодексу Російської федерації.


Сама Яблокова розмовляти з журналістами відмовляється. За словами її представника, Марина перебуває "у пригніченому стані", крім того, на її мобільний телефон надходять дзвінки з погрозами.

Кіркоров на сцені "Золотого грамофона"

Згідно з текстом заяви, конфлікт між Кіркоровим і Яблоковою стався близько 14-ої години у суботу, 4-го грудня, під час репетиції у Державному Кремлівському палаці у Москві.

Яблокова працювала другим режисером церемонії. Коли на сцену вийшов Кіркоров, він "у грубій формі висловив невдоволення освітлювальними приладами". Мовляв, один з прожекторів світив артистові просто в очі.

Співак нібито кричав на Яблокову в присутності її колег та інших артистів, а коли вона попросила припинити ображати її публічно, вдарив її рукою по обличчю.

"Вона стояла на невеликому підвищенні на сцені, тому від удару одразу впала. Тоді Кіркоров став бити її ногами у груди та живіт, тримаючи при цьому за волосся, оскільки вона спробувала відповзти", - описує те, що сталося, адвокат жінки.

За словами Жоріна, побиття тривало кілька хвилин. Відтягнути артиста від жінки "ніхто не наважувався". В решті-решт хтось з присутніх допоміг відповзти самій Яблоковій. У неї паморочилася голова, болів живіт і її нудило.

Кіркоров у кулуарах "Золотого грамофона"

Як уточнив адвокат, того ж дня Яблокова брала участь у ще одному заході, у Санкт-Петербурзі. Тому до лікаря вона звернулася вже там, а не у Москві. У петербурзькій поліклініці у неї зафіксували гематоми і струс мозку.

"Ще у неї щось зі стегном сталося, вона кульгає", - додав адвокат Жорін.

Довідку про ушкодження постраждала та її представник доклали до заяви про порушення кримінальної справи.

Назвати прізвища "діячів шоу-бізнесу та інших відомих людей", які були присутні при побитті, адвокат Яблокової відмовився "в інтересах слідства". Він каже, що кілька свідків погодилися дати свідчення проти Кіркорова і бояться, що на них чинитимуть тиск.

У той же час адвокат Філіпа Кіркорова Тетяна Акімцева заявляє:

"Це непорозуміння і це неправда, ніякого побиття не було. Впевнена, що найближчим часом це непорозуміння буде залагоджено, можливо, сама Яблокова і зробить офіційну заяву".

На питання, чи був на репетиції конфлікт між співаком і режисером і чому він виник, Акімцева відповісти відмовилася.

У той же час на сайті "Комсомольской правды" вийшла замітка зі свідченнями буцімто очевидця цього інциденту.

"Я був свідком цієї негарної історії. Обоє вони добрі: і Кіркоров, і Яблокова. Кіркоров зробив їй зауваження, вона на нього не відреагувала. Він повторив ще раз, вона відповіла щось грубе, почала йому хамити при всіх, мовляв, хто ти взагалі такий. Кіркоров винен у тому, що не стримався, дав їй ляпаса, але він її не бив, як вона зараз стверджує ", - запевняє анонімне джерело газети.

"Звідки у неї з'явився цей синець, який вона зараз всім демонструє, - невідомо. Ми давно її знаємо, вона завжди хотіла стати публічною людиною. Може, хоче зараз пропіаритися на фоні Кіркорова?" - припускає інформатор видання.

Сам Філіп Бедросович у телефонній розмові не захотів коментувати інцидент. На його думку, у пресу просочилася недостовірна інформація.

Як припускає газета, можливо йдеться про чергову піар-кампанію Кіркорова перед виходом нового альбому. До того ж, Філіпа і шефа Яблокова, Андрія Сичова нібито пов'язує давня дружба.

Нагадаємо, раніше Кіркорова вже звинувачували у побитті пасажирів літака. Окрім того, два роки тому люди співака побили київського фотокореспондента.

Фото "JetSetter.ua" та "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів